Schoenmaker Burgum, Schoolstraat 2-B – Schoenmakerij Stout

Schoenmaker Burgum, Schoolstraat 2-B – Schoenmakerij Stout. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelspecialist leeuwarden, schoenmaker leeuwarden, kledingreparatie leeuwarden, schoenmaker drachten, kleermaker leeuwarden, sleutelmaker leeuwarden, sleutel bijmaken leeuwarden, sleutelspecialist drachten, kleermaker drachten, schoenmaker burgum openingstijden, sleutelmaker burgum.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Stout
Schoolstraat 2-B,
9251 EC Burgum
0511-465349

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-13.00

DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Kleding , gordijnen en leer repareren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, klompen, adreslabels, portemonnees, schoenpoetskisten, wandelstokken en sleutelhangers
  • Orthopedisch schoenmaker
  • Steunzolen op maat gemaakt

SCHOENMAKER
schoenmaker burgum

Stephan

Schoenmaker Burgum – Schoenmakerij Stout:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Burgum – Schoenmakerij Stout onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Burgum – Schoenmakerij Stout schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Burgum – Schoenmakerij Stout desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als sleutelspecialist leeuwarden, schoenmaker leeuwarden, kledingreparatie leeuwarden, schoenmaker drachten, kleermaker leeuwarden, sleutelmaker leeuwarden, sleutel bijmaken leeuwarden, sleutelspecialist drachten, kleermaker drachten, schoenmaker burgum openingstijden, sleutelmaker burgum.

Stephan ter Veen

eigenaar, Schoenmakerij Stout

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Burgum, Schoolstraat 2-B – Schoenmakerij Stout is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BURGUM

Bergum (officieel, Fries: Burgum) is een dorp in de Nederlandse provincie Friesland. Het is de hoofdplaats van de gemeente Tietjerksteradeel en telt 10.040 inwoners (1 januari 2011).

Het dorp ligt aan het Prinses Margrietkanaal tussen de Wijde Ee en het Bergumermeer. Bergum is bereikbaar via de N356. Enkele dorpen in de omgeving zijn Suameer, Hardegarijp, Suawoude en Noordbergum. Naast het dorp staat de Centrale Bergum.

Bergum was in 1747 een van de eerste plaatsen in de toenmalige Republiek waar de Pachtersoproer uitbrak. Vanuit Groningen en Friesland verspreidde deze sociale onrust zich naar andere delen van het land.

Tot 1930 behoorde ook Noordbergum bij het dorp, wat toen een zelfstandig dorp werd. Sinds 1989 is de officiële naam van het dorp het Friestalige Burgum, voorheen Bergum.

Schoenmaker Burgum, Schoolstraat 2-B – Schoenmakerij Stout is gevestigd in het centrum van Burgum centraal tussen Leeuwarden en Drachten.

Meer over Burgum

Pin It on Pinterest