Schoenmaker Budel, Capucijnerplein 3A – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen

Schoenmaker Budel, Capucijnerplein 3A – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook podoloog budel, sleutelmaker budel, sleutel bijmaken budel, sleutelspecialist budel, sleutelservice budel, sleutels bijmaken budel, autosleutel bijmaken budel, schoenreparatie budel, schoenmakers budel, schoenmakerij van doremalen, schoenmakerij van doremalen budel, schoenmaker van doremalen budel, schoenmaker quinthus de jager budel, schoenmaker erik nijnens budel, schoenmaker nijnens budel.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen
Capucijnerplein 3A,
6021 CA Budel
055-5417653

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    09.00-18.00

Dinsdag:      gesloten

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Rijlaarzen specialist
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten en cilindersloten
  • Uitgebreide collectie lederen broekriemen, portemonnees, tassen en heuptassen
  • Podologie praktijk

SCHOENMAKERschoenmaker budel

Erik Nijnens

Schoenmaker Budel – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

U kunt in Budel terecht bij Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen, een vakkundige en bekwame Schoenmakerij en Sleutelservice met meer dan 20 jaar ervaring als schoenmaker en erkend reparateur. Meesterschoenmaker Erik Nijnens staat u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel. Gevestigd gevestigd in het centrum van het Noord-Brabantse Budel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Budel – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Wij veroorzaken geen voor u onnodige kosten.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Medewerkers van Schoenmaker Budel – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen zijn allen vakbekwaam en gediplomeerd. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Budel.

Uw schoenen zijn in onze schoenmakerij in goede handen, Zo zijn wij gecertificeerd lid van het schoenmakers Gilde en repareren wij de schoenen van Van Bommel, Van lier en Greve op de originele manier met de de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Budel – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Een extra sleutel is vaak geen overbodige luxe. Wij maken kopieën van al uw sleutels. Ook speciale veiligheidssleutels, sleutels met certificaat, autosleutels zonder chip of transponder en oude kastsleutels zijn geen probleem. Van geboorde of gefreesde sleutels, baard- of klaviersleutels tot sleutels voor boten, caravans, brievenbussen en kluisjes. Zelfs gebroken, gebogen en beschadigde sleutels kunnen wij vaak nog namaken. Daarnaast regelen we ook het complete certificaatbeheer, bijvoorbeeld voor een Vereniging van Eigenaren. Een nieuw slot nodig? Wij hebben een grote collectie hangsloten en cilindersloten in diverse maten. Daarnaast leveren we gelijk sluitende cilinders (één sleutel waarmee meerdere sloten geopend worden) en complete sluitplannen. Kom lang in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmaker Budel – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een groot assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Budel – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen een ruim assortiment veters, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners en schoenpoetskisten. Ook bieden wij een uitgebreide collectie portemonnees, tassen en heuptassen. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als podoloog budel, sleutelmaker budel, sleutel bijmaken budel, sleutelspecialist budel, sleutelservice budel, sleutels bijmaken budel, autosleutel bijmaken budel, schoenreparatie budel, schoenmakers budel, schoenmakerij van doremalen, schoenmakerij van doremalen budel, schoenmaker van doremalen budel, schoenmaker quinthus de jager budel, schoenmaker erik nijnens budel, schoenmaker nijnens budel.

Wim van Doremalen & Quinthus de Jager

eigenaren, Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker budel
schoenmaker budel

schoenmaker budel

Wij zijn ook erkend Register Podoloog

Een podoloog is een voet-en houdingsspecialist. Deze voetspecialist heeft een erkende opleiding op hbo-niveau afgerond aan de Academie voor Podologie. De titels zijn beschermd. Deze voet- en houdingsspecialist voldoet aan strenge kwaliteitseisen en staan geregistreerd in het landelijke kwaliteitsregister voor de podologie. Stichting LOOP is het Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie en zet zich in voor de kwaliteit van de podologie in Nederland.

Patiënten met voet- en houdingsklachten kunnen bij de register podoloog terecht voor advies en ter voorkoming van klachten en (ernstige) complicaties aan de voeten. De register podoloog drachten wil in de eerste plaats zijn patiënt helpen om zo goed mogelijk van zijn klachten af te komen en actief te kunnen bewegen. Bij sport, waar klachten zich vaak snel openbaren, kan de registersport podoloog drachten gerichte hulp bieden.

De register podoloog kan helpen bij onder andere: voorvoetklachten hielklachten zenuwklachten teenafwijkingen voetdeformaties houdingsklachten (knieën, heup, rug, nek) voetklachten bij kinderen Ook bij systeemziekten, zoals reuma of diabetes, die vaak gepaard gaan met (ernstige) voetklachten, kan een register podoloog voor aangename voorzieningen zorgen. Daarnaast heeft een register podoloog specialistische kennis van (risico’s bij) de kindervoet in de groei.

Tijdens uw bezoek aan onze voetspecialist neemt hij de tijd voor een uitgebreid podologisch onderzoek.

Concreet bestaat het onderzoek uit de volgende onderdelen: – anamnese: uw dagelijkse loopgedrag, uw klachten, de voorgeschiedenis en het verloop van de klachten worden beschreven – ganganalyse: uw looppatroon wordt geanalyseerd – houdinganalyse: uw houding wordt gemeten – functieonderzoek – voet- en schoeninspectie. Dus voor al uw voetklachten kunt u dus ook bij ons terecht.

Kom vrijblijvend eens langs bij ons voor een voetonderzoek.

Schoenmaker Budel, Capucijnerplein 3A – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BUDEL

Budel (in het Budels: Buul) is een dorp in de gemeente Cranendonck in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen ongeveer 25 km ten zuiden van Eindhoven. Het grenst aan de Belgisch-Limburgse gemeente Hamont-Achel en de Nederlands-Limburgse gemeente Weert. Budel ligt op enkele kilometers van de A2. Lange tijd was er een Duitse legerplaats, de Nassau-Dietzkazerne. De inwoners van Budel worden Bulanders genoemd.

De naam ‘Budel’ is mogelijk verwant aan bode en ohd. butil ‘gerechtsdienaar’, dan wel aan de woordgroep van buidel ‘zwellen’.

Schoenmaker Budel, Capucijnerplein 3A – Schoenmakerij & Sleutelservice Van Doremalen is gevestigd in het centrum van het Noord-Brabantse Budel.

Meer over Budel

Pin It on Pinterest