Schoenmaker Breukelen (Utrecht) – Schoenmakerij Aerts

Schoenmaker Breukelen (Utrecht) – Schoenmakerij Aerts. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als stomerij breukelen, kledingreparatie breukelen, podoloog breukelen, aerts breukelen, kleermaker breukelen, schoenmaker aerts breukelen, schoenmakerij aerts breukelen, schoenmaker utrecht.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Aerts
Kerkbrink 16,
3621 AN Breukelen
0346-262886

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Klein orthopedische aanpassingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, kofferlabels, Gevavi klompen, schoenpoetskistenen wandelstokken
 • Register podoloog
 • Verkoop nieuwe schoenen van Greve, Hartjes, Vabeene, Dubarry, Durea en Rockport
 • Verkoop exclusieve modieuze sokken van Happy Socks

SCHOENMAKERS
schoenmaker breukelen

Joran & Sander

Schoenmaker Breukelen (Utrecht) – Schoenmakerij Aerts: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Breukelen (Utrecht) – Schoenmakerij Aerts is al sinds 1919 een begrip in de Vechtstreek en wijde omgeving. Wij streven er naar met al onze vakkennis en ervaring uitstekende schoenreparaties af te leveren binnen een kort tijdsbestek. In 2014 vierden we ons 95 jarig bestaan, op naar het honderdjarig jubileum!

De schoenmakerij aan de Kerkbrink wordt bemand door Sander Broer. Hij is gediplomeerd schoenhersteller en sinds 2007 werkzaam in de zaak. Hij wordt bijgestaan door Joran van Bart die ook gediplomeerd schoenhersteller is.

Wij zijn als Schoenmaker Breukelen (Utrecht) – Schoenmakerij Aerts niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Breukelen (Utrecht) – Schoenmakerij Aerts desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder stomerij breukelen, kledingreparatie breukelen, podoloog breukelen, aerts breukelen, kleermaker breukelen, schoenmaker aerts breukelen, schoenmakerij aerts breukelen, schoenmaker utrecht.

Astrid Aerts, Henk Broer, Sander Broer & Joran van Bart

Het team, Schoenmakerij Aerts

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker breukelen
schoenmaker breukelen

schoenmaker breukelen

Schoenmaker Breukelen (Utrecht), Kerkbrink 16 – Schoenmakerij Aerts is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BREUKELEN (UTRECHT)

Breukelen is een dorp in de gemeente Stichtse Vecht in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Breukelen was tot 1 januari 2011 een zelfstandige gemeente. Het dorp Breukelen heeft 9815 inwoners (2014).

Tot de vroege middeleeuwen was de Vechtstreek nauwelijks bewoond. Door de uitgestrekte veenmoerassen was het gebied ongeschikt voor bewoning door de vroege mens. De oudste sporen van kleine nederzettingen en landbouw in de Vechtstreek zijn gevonden op de oeverwallen en stammen uit de IJzertijd (ca 800-50 v. Chr.). De splitsing van de Vecht met de Danne speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Breukelen. De prediker Bonifatius zou in Attingahem (mogelijk Breukelen) rond 720 een houten kerkje gewijd aan Sint Pieter, hebben gesticht. In Breukelen stonden er achtereenvolgens drie stenen kerkgebouwen. De oudste delen van het huidige stenen gebouw (koor en transept) dateren uit de 15de eeuw en zijn over de fundamenten van de tweede stenen kerk heen gebouwd. De familie van Atto bouwde een versterkt huis dat Breukelerhof heette. Deze naam ging later over op het dorp.

Schoenmaker Breukelen, Kerkbrink 16 – Schoenmakerij Aerts is gevestigd in het centrum van Breukelen.

Meer over Breukelen

Pin It on Pinterest