Schoenmaker Breda, Cypresstraat 11 – Aryan Shoemaster

Schoenmaker Breda, Cypresstraat 11 – Aryan Shoemaster. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij breda, kleermaker breda, kledingreparatie breda, sleutelmaker breda, sleutel bijmaken breda, schoenreparatie breda, sleutels bijmaken breda, sleutelspecialist breda, sleutelservice breda, autosleutel bijmaken breda, orthopedisch schoenmaker breda, shoemaster aryan, schoenmakerij breda, schoenmakers breda, khalagyalabadi breda, schoenmaker khalagyalabadi breda, schoenmaker khalagyalabadi, schoenmaker aryan breda, schoenmaker aryan, schoenmakerij aryan breda, schoenmakerij aryan, aryan shoemaster breda.

BEZOEKADRES


Aryan Shoemaster
Winkelcentrum Tuinzigt
Cypresstraat 11,
4814 PN Breda
076-5211889

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:      09.30-17.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Paardrijdlaarzen herstellen
 • Ook orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sokken, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, hangsloten
 • Ruim assortiment tassen, heuptassen en rugzakken

SCHOENMAKERschoenmaker breda

Aryan

Schoenmaker Breda – Aryan Shoemaster: Ambachtelijke schoenmaker

Aryan Shoemaster is een ambachtelijke schoenmakerij in Winkelcentrum Tuinzigt in Breda. Via de hoofdingang loopt u door naar achteren, of u kunt om het winkelcentrum heenlopen naar de zij-ingang. Aryan is een echte expert die er altijd voor zorgt dat u met het juiste advies en professioneel gerepareerde schoenen de winkel verlaat.

Wij bekijken de gehele schoen en adviseren u over alle aandachtspunten die voor reparatie in aanmerking komen. U kunt hierbij denken aan halve zolen, leer of rubber, beschermzolen, nieuwe hakken, hielvoeringen en stikwerk. In overleg met u wordt bepaald, wat er wordt gerepareerd, of de reparatie nog zinvol is en wat de kosten van de reparatie zijn. Daarnaast is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Breda – Aryan Shoemaster voor uw schoenreparatie. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat. Alle denkbare reparaties en aanpassingen aan uw laarzen? Ook dat kan, bij Aryan!

Aryan Shoemaster is gespecialiseerd in orthopedisch schoeisel. Aryan heeft ervaring in het ontwerpen en maken van orthopedisch schoeisel. Zowel voor semi-orthopedische als en zware orthopedische aanpassingen bent u bij Aryan aan het juist adres. Iedere voet is uniek. Aryan kan u aan de hand van de afdruk en vorm van uw voet adviseren of u steunzolen nodig heeft en zo ja, welke het meest geschikt zijn. Vaak zijn steunzolen op maat niet nodig en voldoet een steunzool uit het standaard assortiment. Zo voorkomt u met een kleine investering klachten en loopt u beter! Kom vrijblijvend langs voor een controle.

Heeft uw nieuw aangekochte kleding net niet de juiste pasvorm? Verdient uw oude lievelingstrui of -broek een 2e leven? Dan is Aryan u graag van dienst! Schoenmaker Breda – Aryan Shoemaster biedt tal van mogelijkheden voor het aanpassen van uw kleding. U zult er versteld van staan hoe hij een ogenschijnlijk onbruikbaar kledingstuk weer helemaal passend kan maken. Een beschadiging, een scheur, een slijtageplek, Aryan kan vrijwel alles aan uw kleding herstellen en repareren. Ook ritsen vernieuwen is geen probleem. Gun uw mooiste kleding een 2e ronde want weggooien is zonde.

Laat uw kleding stomen bij Aryan. Hij neemt met de juiste deskundigheid en uiterste voorzichtigheid uw kleding in behandeling. Uw kleding is in 48 uur weer helemaal fris!

Aryan is ook gespecialiseerd in het (na)maken van sleutels. Er is een zeer breed assortiment en de meeste sleutels zijn op voorraad en daarom klaar terwijl u wacht. U hoeft voor autosleutels nooit meer afhankelijk te zijn van een dealer, waar de prijzen een stuk hoger liggen. Met praktisch alle autosleutels kunt u bij Schoenmaker Breda – Aryan Shoemaster terecht. Ook cilindersleutels, fietssleutels, kluissleutels en meer kunt u bij laten bijmaken en terwijl u wacht kunt u een leuke sleutelhanger uitzoeken.

U kunt kiezen uit veel soorten naamplaatjes voor uw huis of onderneming. Wilt u een modern of een unieke naamplaat, of juist een klassieke, dan is dit geen enkel probleem. U heeft keuze uit verschillende materialen en lettertypen.

De grootte van de winkel van Aryan Shoemaster mag dan bescheiden zijn, zijn assortiment is groot. Zo heeft hij alle denkbare soorten schoensmeer en onderhoudsmiddelen om uw schoenen laarzen, tassen en andere lederwaren nieuw leven in te blazen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan veters, sokken, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen, hangsloten, tassen, heuptassen en rugzakken.

Aryan Shoemaster is de enige ondernemer in Breda en omstreken die zijn openingstijden in wel 6 talen weergeeft. Dat is pas gastvrij!

Aryan Khalagyalabadi

eigenaar, Aryan Shoemaster

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Breda, Cypresstraat 11 – Aryan Shoemaster is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BREDA

Breda is een Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Breda is vanouds de voornaamste stad van West-Brabant. De gemeente Breda telt begin 2015 bijna 181.000 inwoners en is daarmee in grootte de derde gemeente van Noord-Brabant en de negende gemeente van Nederland.

Door de historische band met het huis Nassau (tot 1795 waren de burgers van Breda onderdanen van de heer van Breda, die vanaf 1403 tevens graaf van Nassau en, vanaf 1538, de prins van Oranje-Nassau was) is Breda een Oranjestad, waaraan het mogelijk mede één van haar bijnamen, Haagje van het Zuiden, dankt.

Schoenmaker Breda, Cypresstraat 11 – Aryan Shoemaster is gevestigd in Breda in Winkelcentrum Tuinzigt.

Meer over Breda

Pin It on Pinterest