Schoenmaker Borne, Nieuwe Kerkstraat 31 – Flink Schoenreparatie & Sleutelservice

Schoenmaker Borne, Nieuwe Kerkstraat 31 – Flink Schoenreparatie & Sleutelservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als flink borne, schoenmaker hengelo, sleutelspecialist hengelo, sleutelmaker hengelo, schoenmaker flink borne, schoenmakerij flink, flink schoenreparatie, sleutelmaker borne.

BEZOEKADRES


Flink Schoenreparatie & Sleutelservice
Nieuwe Kerkstraat 31,
7622 LG Borne
074-2661682

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.00-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-17.30

Zaterdag:     08.30-12.30

DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Autosleutelreparatie: behuizing, switches en batterijen
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, klompen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten, sleuteletuis, pashouders en sleutelhangers

SCHOENMAKER
schoenmaker borne

Harold

Schoenmaker Borne – Flink Schoenreparatie & Sleutelservice: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Borne – Flink Schoenreparatie & Sleutelservice is al 80 jaar een begrip in Borne en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Borne – Flink Schoenreparatie & Sleutelservice niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Borne – Flink Schoenreparatie & Sleutelservice desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder flink borne, schoenmaker hengelo, sleutelspecialist hengelo, sleutelmaker hengelo, schoenmaker flink borne, schoenmakerij flink, flink schoenreparatie, sleutelmaker borne.

Harold Slaghuis

mede-eigenaar, Flink Schoenreparatie & Sleutelservice Borne

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker borne
schoenmaker borne

schoenmaker borne

Schoenmaker Borne, Nieuwe Kerkstraat 31 – Flink Schoenreparatie & Sleutelservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BORNE

Borne (Nedersaksisch: Boorn) is een Twentse forensengemeente ten noordwesten van Hengelo in de Nederlandse provincie Overijssel. Borne grenst in het noorden aan Tubbergen, in het noordoosten aan Dinkelland, in het zuidoosten aan Hengelo, in het zuidwesten aan Hof van Twente en in het noordwesten aan Almelo. De gemeente telde op 31 maart 2015 22.166 inwoners (bron: CBS). De gemeente Borne werkt samen in de Regio Twente. Mensen uit Borne hebben in Twente de bijnaam Melbuul (Twents voor meelzak).

In 1206 wordt Borne voor het eerst vermeld in een officiële akte. Met deze akte verkreeg de bisschop van Utrecht van de abt van Ruinen onder andere de zeggenschap over de kerk en onderhorige rechten en opkomsten te Burgunde, zoals het toen genoemd werd en tienden onder Zenderen en Almelo. Voorgenoemde akte was in 2006 nog aanleiding voor viering van het achthonderdjarig bestaan van Borne. De havezate Weleveld had in de late Middeleeuwen en gedurende de Reformatie een grote invloed op het dorp.

Schoenmaker Borne, Nieuwe Kerkstraat 31 – Schoenmakerij Borne is gevestigd in het centrum van Borne ten noordwesten van Hengelo.

Meer over Borne

Pin It on Pinterest