Schoenmaker Bolsward, Grootzand 11 – Schoenmakerij Hans te Wierike

Schoenmaker Bolsward, Grootzand 11 – Schoenmakerij Hans te Wierike. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker bolsward, kledingreparatie bolsward, orthopedisch schoenmaker bolsward, sleutelspecialist bolsward, kleermaker bolsward, sleutel bijmaken bolsward, sleutelservice bolsward, schoenreparatie bolsward, schoenmakerij bolsward, schoenmakerij hans te wierike bolsward.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Hans te Wierike
Grootzand 11,
8701 JX Bolsward
0515-573171

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.00

Woensdag:   09.00-17.00

Donderdag:  09.00-17.00

Vrijdag:        09.00-17.00

Zaterdag:     09.00-14.00


DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • (Rij)laarzen innemen & uitleggen
 • Schoenen & laarzen verhogingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
 • Kleding, gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud van het merk Saphir
 • Ruim assortiment veters, inlegzolen, fournituren, schoenspanners, schoenpoetskisten, sleutelhangers, adreslabels, lederen broekriemen en cilindersloten
 • Gediplomeerd aspirant assistent orthopedische schoenmaker
 • Gespecialiseerd in sport- en hielspoor gel-inlays
 • Veters op maat maken
 • Onderwerken op maat maken
 • Naaigaren van het merk Goldmann
 • Inlegzooltjes van Mysole

SCHOENMAKERSschoenmaker bolsward

Hans & Giny

Schoenmaker Bolsward – Schoenmakerij Hans te Wierike: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Bolsward – Schoenmakerij Hans te Wierike is uitgegroeid tot een begrip in Bolsward en omstreken. Naast het authentieke schoenmakerswerk hebben wij diverse inlay/steunzolen van het merk Mysole. Daarnaast is het ook geen probleem om schoenen/ laarzen op te rekken zowel in breedte, lengte wreef en/of kuitomvang. Riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen of zo nodig een runner te vervangen, sneakers te herstellen of laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen!

Wij repareren alle schoenmerken. Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, o.a. Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Bolsward – Schoenmakerij Hans te Wierike voor uw schoenreparatie. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Ook voor kledingreparatie/herstelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Bij Schoenmakerij Hans te Wierike bent u ook aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, brievenbussleutel of autosleutel (zonder transponder) bij te laten maken. Wij bieden een sleutelservice voor de vervaardiging van diverse sleuteltypen.

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: emaille, RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Hebt u rugklachten of last van uw voeten of benen? Bij Schoenmakerij Hans te Wierike in Bolsward kunt u terecht voor het kopen van inleg-zolen. Hans te Wierike heeft 16 jaar ervaring in de orthopedie en is gediplomeerd aspirant assistent orthopedisch schoenmaker. Dus voor hakverhogingen en een goede afwikkeling bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze deskundigheid proberen we uw lichamelijke klachten te verhelpen. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in sportinlays en hielspoor gel-inlays.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben diverse soorten riemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Bolsward – Schoenmakerij Hans te Wierike over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten van het merk Saphir voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook een groot assortiment veters o.a. klassieke-, wandelschoen-, leren-, elastische veters in verschillende maten en kleuren. Eventueel op maat gemaakt in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan fournituren, schoenspanners, adreslabels.

Mocht er qua reparatie iets niet tussen staan, vraag vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker bolsward, kledingreparatie bolsward, orthopedisch schoenmaker bolsward, sleutelspecialist bolsward, kleermaker bolsward, sleutel bijmaken bolsward, sleutelservice bolsward, schoenreparatie bolsward, schoenmakerij bolsward, schoenmakerij hans te wierike bolsward.

Hans en Giny te Wierike

eigenaren, Schoenmakerij Hans te Wierike

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Bolsward, Grootzand 11 – Schoenmakerij Hans te Wierike is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BOLSWARD

Bolsward (Fries: Boalsert) is een stad en een van de elf steden in de Nederlandse provincie Friesland. Het was tot 2011 ook de hoofdplaats van de voormalige gemeente Bolsward, die opgegaan is in de gemeente Súdwest-Fryslân. Op 1 januari 2013 telde de stad Bolsward 10.140 inwoners.

Bolsward is ontstaan op een drietal terpen, waarvan in ieder geval de oudste (waar de Sint Maartenskerk op staat) dateert van voor het begin van de jaartelling.

Schoenmaker Bolsward, Grootzand 11 – Schoenmakerij Hans te Wierike bevindt zich in het centrum van Bolsward. Meer over Bolsward

Pin It on Pinterest