Schoenmaker Bladel, Sniederslaan 53C – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken

Schoenmaker Bladel, Sniederslaan 53C – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelmaker bladel, sleutel bijmaken bladel, sleutelspecialist bladel, sleutelservice bladel, sleutels bijmaken bladel, autosleutel bijmaken bladel, schoenreparatie bladel, schoenmakers bladel, schoenmakerij ken, schoenmakerij ken bladel, schoenmaker van doremalen bladel, schoenmaker quinthus de Jager bladel, schoenmaker ken bladel.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij & Sleutelservice Ken
Winkelcentrum Sniederspassage
Sniederslaan 53C,
5531 EH Bladel
0497-386347

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-16.00

Middagsluiting 12.30-13.00 uurDIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Rijlaarzen specialist
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, slippers, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, id-plaatjes, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, wandelstokken en paraplu’s
  • Uitgebreide collectie lederen broekriemen, portemonnees, tassen, heuptassen en rugzakken

SCHOENMAKERschoenmaker bladel

Ken Saes

Schoenmaker Bladel – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

U kunt in Bladel terecht bij Schoenmakerij & Sleutelservice Ken, een vakkundige en bekwame Schoenmakerij en Sleutelservice met meer dan 20 jaar ervaring als schoenmaker en erkend reparateur. Meesterschoenmaker Ken Saes staat u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel. Gevestigd bij de ingang van Winkelcentrum Sniederspassage, naast de Albert Heijn in het Noord-Brabantse Bladel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Bladel – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Wij veroorzaken geen voor u onnodige kosten.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Medewerkers van Schoenmaker Bladel – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken zijn allen vakbekwaam en gediplomeerd. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Winkelcentrum Sniederspassage.

Uw schoenen zijn in onze schoenmakerij in goede handen, Zo zijn wij gecertificeerd lid van het schoenmakers Gilde en repareren wij de schoenen van Van Bommel, Van lier en Greve op de originele manier met de de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Bladel – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij & Sleutelservice Ken en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoenmakerij & Sleutelservice Ken heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Een extra sleutel is vaak geen overbodige luxe. Wij maken kopieën van al uw sleutels. Ook speciale veiligheidssleutels, sleutels met certificaat, autosleutels met en zonder startonderbreker, chip of transponder en oude kastsleutels zijn geen probleem. Van geboorde of gefreesde sleutels, baard- of klaviersleutels tot sleutels voor boten, caravans, brievenbussen en kluisjes. Zelfs gebroken, gebogen en beschadigde sleutels kunnen wij vaak nog namaken. Daarnaast regelen we ook het complete certificaatbeheer, bijvoorbeeld voor een Vereniging van Eigenaren. Een nieuw slot nodig? Wij hebben een grote collectie hangsloten en cilindersloten in diverse maten. Daarnaast leveren we gelijk sluitende cilinders (één sleutel waarmee meerdere sloten geopend worden) en complete sluitplannen. Kom lang in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmaker Bladel – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een groot assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Bladel – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken een ruim assortiment veters, slippers, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, id-plaatjes, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken en paraplu’s. En een uitgebreide collectie portemonnees, tassen, heuptassen en rugzakken. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als schoenmaker bladel, sleutelmaker bladel, sleutel bijmaken bladel, sleutelspecialist bladel, sleutelservice bladel, sleutels bijmaken bladel, autosleutel bijmaken bladel, schoenreparatie bladel, schoenmakers bladel, schoenmakerij ken, schoenmakerij ken bladel, schoenmaker van doremalen bladel, schoenmaker quinthus de Jager bladel, schoenmaker ken bladel, schoenmakerij & sleutelservice ken.

Wim van Doremalen & Quinthus de Jager

eigenaren, Schoenmakerij & Sleutelservice Ken

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker bladel
schoenmaker bladel

schoenmaker bladel

Schoenmaker Bladel, Sniederslaan 53C – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BLADEL

Bladel (Brabants: Blaol) is een dorp gelegen in de streek de Kempen, provincie Noord-Brabant en is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Bladel. Bladel vinden we onder meer terug als Bladele, Pladella en Bladella, maar sinds 1280 is de schrijfwijze: Bladel.

De Sniederspassage is een mooi overdekt winkelcentrum waar diverse winkels zijn ondergebracht. De naam van de Sniederspassage is afgeleid van de straatnaam Sniederslaan. De naam Snieders komt van een beroemde dorpsfamilie in Bladel.

Schoenmaker Bladel, Sniederslaan 53C – Schoenmakerij & Sleutelservice Ken is gevestigd bij de ingang van Winkelcentrum Sniederspassage, naast de Albert Heijn in het Noord-Brabantse Bladel.

Meer over Bladel

Pin It on Pinterest