Schoenmaker Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 4 A – Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel

Schoenmaker Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 4 A – Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij berkel en rodenrijs, slotenmaker berkel en rodenrijs, kledingreparatie berkel en rodenrijs, kleermaker berkel en rodenrijs, sleutelmaker berkel en rodenrijs, sleutel bijmaken berkel en rodenrijs.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel
Raadhuislaan 4 A,
2651 DB Berkel en Rodenrijs
06-55370763

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      10.00-17.00

Woensdag:   10.00-17.00

Donderdag:  10.00-17.00

Vrijdag:        10.00-17.00

Zaterdag:     10.00-17.00


DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis- & fietssleutels dupliceren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, reiskoffers, shawls, rugzakken, portemonnees, horlogebatterijen, adreslabels, hangsloten, schoenpoetskisten, handschoenen en sleutelhangers
 • Autosleutelspecialist (ook met transponder)
 • M&C Sloten Dealer
 • Ruim assortiment hang- & sluitwerk
 • Inleverpunt schoenen & kleding

SCHOENMAKER
schoenmaker berkel en rodenrijs

Jozephe

Schoenmaker Berkel en Rodenrijs – Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel: Ambachtelijke schoenmaker

Uw merkschoenen van o.a. Magnanni, Giorgio, Van Bommel, Van Lier en Greve, maar ook uw Dubarry laarzen zijn bij Schoenmaker Berkel en Rodenrijs – Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel in goede handen. Deze worden altijd op de originele maakwijze hersteld met de originele, dan wel de beste materialen. Zo blijft het comfort en de kwaliteit van uw schoenen gewaarborgd en wordt de levensduur ervan verlengd. Door uw merkschoenen goed en tijdig te onderhouden, heeft u er jarenlang plezier van. Uw reparatie is klaar terwijl u wacht (met een lekker bakje koffie).

Ook voor kleine orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Ook vervangen wij bij Schoenmaker Berkel en Rodenrijs – Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel onderwerken bij wandel- en bergschoenen zoals Meindl en Lowa. Naast schoenreparatie kunt ook voor kledingreparatie en stomerij bij ons terecht. Wanneer u de kleding dinsdag brengt kan het weer vrijdag opgehaald worden.

Tevens verkopen wij bij Schoenmaker Berkel en Rodenrijs – Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel leren riemen, tassen en heuptassen en ook rugzakken en reiskoffers. Wij bieden een breed assortiment aan onderhoudsmiddelen voor leder, lak, suède en linnen en u kunt bij ons huis- en fietssleutels en autosleutels (ook transponder) laten dupliceren. Of bent u op zoek naar veters in verschillende lengtes, portemonnees, shawls, diverse sleutelhangers, naamborden, horlogebatterijen, adreslabels, hangsloten, schoenpoetskisten of handschoenen? Wij hebben het allemaal in huis. Tevens zijn wij erkend M&C Sloten Dealer, hebben we een ruim assortiment hang- & sluitwerk en kunt u bij ons uw oude kleding & schoenen inleveren.

We zijn ook te vinden als stomerij berkel en rodenrijs, slotenmaker berkel en rodenrijs, kledingreparatie berkel en rodenrijs, kleermaker berkel en rodenrijs, sleutelmaker berkel en rodenrijs, sleutel bijmaken berkel en rodenrijs.

Jozephe Pigniczki

eigenaar, Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 4 A – Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BERKEL EN RODENRIJS

Berkel en Rodenrijs is een plaats, heerlijkheid en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Op 1 januari 2007 is de gemeente Berkel en Rodenrijs samengegaan met de gemeenten Bergschenhoek en Bleiswijk in de nieuwe gemeente Lansingerland. De plaats Berkel en Rodenrijs telt 28.712 inwoners (1 januari 2015).

In Berkel en Rodenrijs begint de vervening ten noorden en ten zuiden van de dorpskern van Berkel. Op de kaart van Cruquius is te zien dat aan het begin van de achttiende eeuw het gebied ten noorden van de dorpskern van Berkel vrijwel geheel is ontveend. De turf werd met scheepjes via de kanalen naar de steden getransporteerd. Door vervening en door afkalving werden de legakkers steeds kleiner. Petgaten groeiden aaneen tot grote veenplassen. Rond 1750 kwamen Rodenrijs, Berkel en Noordeinde aan de rand van, of soms tussen de plassen te liggen. De dorpen, dijken en polderkaden werden door het water bedreigd.

Schoenmaker Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 4 A – Schoenmakerij & Sleutelservice Berkel is gevestigd in het centrum van Berkel en Rodenrijs.

Meer over Berkel en Rodenrijs

Pin It on Pinterest