Schoenmaker Bergen NH, Breelaan 25b – Schoenmakerij Bergen

Schoenmaker Bergen NH, Breelaan 25b – Schoenmakerij Bergen. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook stomerij bergen nh, stomerij bergen, schoenmaker bergen nh.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Bergen
Breelaan 25b,
1861 GC Bergen NH
072-5813611

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:     09.30-17.00DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Rijlaarzen aanpassen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen (Oxxy), inlegzolen (Bama), schoenspanners, schoencrème, schoenkisten, slippers, lederen riemen, pantoffels, wandelstokken en zonnebrillen
  • Specialist Castelijn & Beerens (pashouders, portemonnees en aktetassen)
  • NIEUW: de Walter Wallet voor 7 bankpassen!

SCHOENMAKERschoenmaker bergen nh

Jasmin

Schoenmaker Bergen NH – Schoenmakerij Bergen: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Soms zijn schoenen alleen praktische dingen die je aan je voeten hebt ter bescherming. Soms zijn ze een modebewuste keuze. Maar met sommige schoenen heb je heel wat meegemaakt en misschien krijgen ze zelfs een emotionele waarde. Hoe dan ook, schoenen moeten goed zitten en ze moeten er strak uitzien.

Bij Schoenmaker Bergen NH – Schoenmakerij Bergen tref je in Jasmin Sisanovic een vriendelijke, jonge ambachtsman die hard zijn best doet om een hoge kwaliteit te realiseren. Ondertussen heeft hij altijd tijd heeft voor een praatje. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft hij een schat aan ervaring meegenomen naar Bergen. Een door Jasmin herstelde schoen werd ooit bekroond met zilver bij de Europese Vakwedstrijden voor schoenmakers. Tijdens deze wedstrijden wordt de technische kennis van schoenmakers op Europees niveau getest.

Prijzen winnen is leuk. Maar veruit de meeste voldoening haalt Jasmin uit de waardering van de dagelijkse klanten. Die waardering is een rechtstreeks gevolg van de passie waarmee het vak door Jasmin wordt uitgeoefend. Schoenen maken heeft te maken met hulpvaardig zijn, het creëren van een blij gezicht dat de winkel uitloopt. Dat maakt het werk zo leuk!

Het uitgangspunt is om op termijn een hechte klantenkring op te bouwen. Eentje die is ontstaan uit eerlijk en oprecht advies, kwaliteit en tevreden gezichten. Inwoners van Bergen hebben van huis uit meegekregen dat ze zuinig zijn op hun spullen. Zij weten als geen ander dat je voor goed onderhoud bij een vakman moet zijn.

Bij Schoenmaker Bergen NH – Schoenmakerij Bergen wordt het volgende onder kwaliteit verstaan; soms zijn je schoenen het niet meer waard om hersteld te worden. Er volgt dan een eerlijk advies. Vaak kan er echter herstel plaatsvinden waardoor de schoenen weer als nieuw gedragen kunnen worden. De grootst mogelijke zorg wordt besteed aan het herstel. Afhankelijk van de reparatie kunnen schoenen na één tot twee dagen weer opgehaald worden. Jasmin neemt de tijd voor de werkzaamheden en voert zijn vak met passie uit. En dat is terug te zien in de kwaliteit van het herstel.

Schoenen herstellen doe je als specialist in het vak het liefst. Daarnaast is iedereen welkom voor advies. Voor elke klant wordt de tijd genomen. Schoenmaker Bergen NH – Schoenmakerij Bergen is aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. Naast de eigen verworven ervaring garandeert het Schoenmakers Gilde de kwaliteit van het reparatieproces. Bovendien biedt het de mogelijkheid om te werken met de originele materialen van van Bommel, van Lier, Greve en Avang. Vanzelfsprekend gaat er een strenge inspectie vooraf aan het lidmaatschap.

Voor een goed stel nieuwe rijlaarzen ben je al snel een paar honderd euro kwijt. Mede door het materiaal en het design zijn kwaliteit-rijlaarzen niet goedkoop. Maar of je nu recreatief of professioneel met ruitersport bezig bent, de rijlaarzen zijn van groot belang. Om de laarzen zo comfortabel mogelijk voor je te maken, voert Schoenmaker Bergen NH – Schoenmakerij Bergen verschillende aanpassingen aan rijlaarzen uit. Als je moeite hebt met het aan- en uittrekken kan het helpen om een rits of elastiek te laten plaatsen. Maar ook het vervangen van een rits, aanpassingen aan de hak, het plaatsen van een zool en het verbreden, versmallen of inkorten van de schacht zijn veel uitgevoerde werkzaamheden.

Naast alle soorten schoenreparaties biedt Schoenmaker Bergen NH – Schoenmakerij Bergen een stomerij service. Alle stomerijdiensten worden met persoonlijke aandacht verzorgd door Cristal Cleaning. Deze service is al jaren een succes door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De breng- en haaldagen zijn op dinsdag en donderdag vanaf 16.00 uur. Voor de duidelijkheid, kleding die op dinsdag wordt gebracht kan op donderdag opgehaald worden. Kleding die op donderdag wordt gebracht, ligt de dinsdag erop weer klaar.

Bij Schoenmaker Bergen NH – Schoenmakerij Bergen zijn verschillende schoen/ledergerelateerde artikelen verkrijgbaar. Tijdens de inkoop wordt streng gekeken naar kwaliteit. Alleen hoogwaardige producten worden verkocht. Schoenmakerij Bergen verkoopt lederen riemen en portemonnees, pantoffels, schoencrème, tassen, slippers, wandelstokken, sloffen (Oxxy), schoenspanners, schoenkisten, zonnebrillen, schoenfournituren van Saphir en natuurlijk veters in verschillende kleuren en lengtes. Tevens worden verschillende inlegzolen verkocht van het merk Bama.

Ook zijn wij specialist van Castelijn & Beerens producten zoals pashouders, portemonnees en aktetassen.

Bekijk ook stomerij bergen nh, schoenmakerij bergen, stomerij bergen, schoenmaker bergen nh.

Jasmin Sisanovic

eigenaar, Schoenmakerij Bergen

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 


schoenmaker bergen nh
schoenmaker bergen nh

schoenmaker bergen nh

Schoenmaker Bergen NH – Winnares Schoenmakers Quiz bij Schoenmakerij Bergen

21 januari 2016: Gistermiddag kwam, met Mariël Dekker, ook Robin Legdeur haar prijs ophalen bij Schoenmakerij Bergen. Eigenaar Jasmin Sisanovic hielp ook Robin de beste spulletjes voor de schoenpoetskist te vinden. Aan haar grote glimlach te zien, is dat weer gelukt! Robin, geniet van de prijs en het schoenpoetsen!

Schoenmaker Bergen NH, Breelaan 25b – Schoenmakerij Bergen is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BERGEN NH

Bergen is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 29.907 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 119,85 km² (waarvan 22,70 km² water). De gemeente maakt deel uit van de samenwerkingsregio Kennemerland.

De gemeente is een populaire toeristenbestemming, vooral vanwege het strand en de badplaatsen langs de Noordzeekust.

Bergen wordt al vermeld in stukken uit midden 10e eeuw. Maar de naam betrof toen alleen een buurtschap rond een kerk, waar tegenwoordig de Ruïnekerk staat.

Schoenmaker Bergen NH, Breelaan 25b – Schoenmakerij Bergen is gevestigd in het centrum van Bergen.

Meer over Bergen (Noord-Holland)

Pin It on Pinterest