Schoenmaker Bennekom, Brinkstraat 1 – Schoenmakerij M.A. de Haan & zn.

Schoenmaker Bennekom, Brinkstraat 1 – Schoenmakerij M.A. de Haan & zn. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als schoenmaker ede, sleutelmaker ede, de haan bennekom, sleutelmaker bennekom, schoenmakerij m.a. de haan en zn.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij M.A. de Haan & zn.
Brinkstraat 1,
6721 WR Bennekom
0318-417535

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00

Middagpauze: 12.30-13.30 uur


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, rugzakken, klompen, adreslabels, portemonnees, schoenpoetskisten, wandelstokken, Dog Bags en sleutelhangers
  • Inzameling gebruikte schoenen

SCHOENMAKERschoenmaker bennekom

Jeff

Schoenmaker Bennekom – Schoenmakerij M.A. de Haan & zn.: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Bennekom – Schoenmakerij M.A. de Haan & zn. sinds 1974 onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Bennekom – Schoenmakerij M.A. de Haan & zn. schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Bennekom – Schoenmakerij M.A. de Haan & zn. desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als schoenmaker ede, sleutelmaker ede, de haan bennekom, sleutelmaker bennekom, schoenmakerij m.a. de haan en zn.

Jeff de Haan

eigenaar, Schoenmakerij M.A. de Haan & zn.

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Bennekom, Brinkstraat 1 – Schoenmakerij M.A. de Haan & zn. is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BENNEKOM

Bennekom (Nedersaksisch: Bennekum) is een woonkern en voormalige gemeente in de gemeente Ede in de Nederlandse provincie Gelderland. Per 1 januari 2006 heeft de woonkern 14.810 inwoners.

De plaats ligt op de grens van de zuidwestelijke Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. In het noorden ligt Bennekom zo’n 500 tot 750 meter van de bebouwde kom af van Ede zelf.

Bennekom als woonplaats heeft een lange historie. Zo werd eind juli 2006 op het terrein van het voormalige Bennekomse ziekenhuis de resten van een boerderij met bijgebouwen, een graanopslag- en een afvalkuil uit de vroege ijzertijd (800 tot 500 v.Chr.) gevonden. Ook zijn enkele grafheuvels uit de oudheid in de buurt van Bennekom te vinden. Bij eerdere opgravingen in en rond het dorp zijn ook andere restanten uit de ijzertijd en de vroege middeleeuwen ontdekt.

Schoenmaker Bennekom, Brinkstraat 1 – Schoenmakerij M.A. de Haan & zn. is gelegen in het centrum van Bennekom ten zuiden van Ede.

Meer over Bennekom

Pin It on Pinterest