Schoenmaker Bedum, Stationsweg 34c – Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis

Schoenmaker Bedum, Stationsweg 34c – Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij bedum, sleutelmaker bedum, kledingreparatie bedum, kleermaker bedum, schoenherstel en sleutelservice oosterhuis.

BEZOEKADRES


Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis
Stationsweg 34c,
9781 CJ Bedum
050-3010911

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-20.00

Zaterdag:     09.00-16.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, rugzakken, adreslabels, portemonnees, hangsloten, schoenpoetskisten en sleutelhangers
 • Victorinox & Herder messen
 • Borduur Service
 • Bedrukken van cadeauartikelen, handdoeken en bedrijfskleding

SCHOENMAKERSschoenmaker bedum

 

Yvonne & Fred

 

Schoenmaker Bedum – Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis: Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Bedum – Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Sinds jaar en dag worden bij ons als Schoenmaker Bedum – Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Bedum – Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. We zijn ook te vinden als stomerij bedum, sleutelmaker bedum, kledingreparatie bedum, kleermaker bedum, schoenherstel en sleutelservice oosterhuis.

Yvonne & Fred Oosterhuis

eigenaren, Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Bedum, Stationsweg 34c – Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER BEDUM

Bedum (Gronings: Beem) is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente in de provincie Groningen in Nederland. Het dorp ligt ongeveer 10 km ten noorden van de stad Groningen en is gelegen aan de spoorlijn Groningen – Delfzijl en aan het Boterdiep. Het dorp Bedum telde in 2013 8.565 inwoners, terwijl de gemeente er ruim 10.000 telde.

Bedum is omstreeks de 10e eeuw ontstaan op twee lage wierden in het veenontginningsgebied. De legende van de heilige Walfridus van Bedum verhaalt hoe deze edelman omstreeks het jaar 1000 leiding gaf aan de ontginningsactiviteiten in de streek. De ontginners kwamen vermoedelijk uit de omgeving van Warffum en Middelstum-Kantens, waar het verkavelingspatroon zijn aanvang neemt. Daarnaast is ook het gebied van Sauwerdwold aan het kerspel Bedum toegevoegd.

De naam Bethdum wordt voor het eerst vermeld in 1214, als Olivier van Keulen hier oproept deel te nemen aan een kruistocht. Bedum is dan al een centrumplaats. De naam is wellicht ontstaan uit *Bedahem ‘woonplaats van Beda’.

Schoenmaker Bedum, Stationsweg 34c – Schoenherstel & Sleutelservice Oosterhuis is gelegen in in winkelcentrum Beemshop in Bedum.

Meer over Bedum

Pin It on Pinterest