Schoenmaker Axel, Noordstraat 36 – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij

Schoenmaker Axel, Noordstraat 36 – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker axel, schoenenwinkel axel, schoenen axel, van aalst axel, sleutel bijmaken axel, sleutelspecialist axel, sleutelservice axel, sleutels bijmaken axel, schoenreparatie axel, schoenmakers axel, schoenmakerij axel, schoenmaker philip van aalst, schoenmaker philip van aalst axel, schoenmaker van aalst, schoenmaker van aalst axel, van aalst schoenen en lederwaren.

BEZOEKADRES


Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij
Noordstraat 36,
4571 GE Axel
0115-564744

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:      09.00-17.00

Middagsluiting 12.00-13.00 uur


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Rijlaarzen specialist
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis- en fietssleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, fournituren, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, lederen broekriemen, tassen en heuptassen
  • SCHOENENWINKEL: zeer uitgebreide collectie mode-en comfortschoenen voor zowel dames als heren
  • Gratis parkeren in de straat!

SCHOENMAKERschoenmaker axel

Flip

schoenmaker axel
schoenmaker axel
schoenmaker axel
schoenmaker axel

Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij: Ambachtelijke schoenmaker en schoenwinkel

Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Axel en omstreken. Bij Schoenmaker Axel – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ze hebben een schoenmakerij, maar staan ook bekend om hun zeer uitgebreide collectie mode-en comfortschoenen voor zowel dames als heren. Bij Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij gaat mode altijd samen met comfort, kwaliteit en duurzaamheid. De collectie schoenen is hoogwaardig en modieus, maar zeker niet doorsnee, dus er is een zeer ruime keus in wijdtematen, veel comfort en het gebruik van eigen inlegzolen. Voor de volledige collectie kunt U beter naar de winkel komen. Flip en Lilian van Aalst staan u tijdens openingstijden graag te woord! En het is gratis parkeren in de straat!

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Axel – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Voor de reparatie van uw schoen, tas of jas, bent u hier aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet. Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Wij streven naar korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Axel of in onze winkel onze uitgebreide collectie dames- en herenschoenen bekijkt.

Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmaker Axel – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoenmaker Axel – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Een extra sleutel is vaak geen overbodige luxe. Wij maken kopieën van al uw sleutels. Van geboorde of gefreesde sleutels, baard- of klaviersleutels tot sleutels voor boten, caravans, brievenbussen en kluisjes. Zelfs gebroken, gebogen en beschadigde sleutels kunnen wij vaak nog namaken. Kom lang in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een breed assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment tassen en heuptassen. Bekijk ons complete assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Axel – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij een ruim assortiment veters, inlegzolen, fournituren, schoenspanners en schoenpoetskisten.

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij!

Ook te vinden als sleutelmaker axel, schoenenwinkel axel, schoenen axel, van aalst axel, sleutel bijmaken axel, sleutelspecialist axel, sleutelservice axel, sleutels bijmaken axel, schoenreparatie axel, schoenmakers axel, schoenmakerij axel, schoenmaker philip van aalst, schoenmaker philip van aalst axel, schoenmaker van aalst, schoenmaker van aalst axel, van aalst schoenen en lederwaren.

Flip en Lilian van Aalst

eigenaren, Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

schoenmaker axel
schoenmaker axel
schoenmaker axel
schoenmaker axel

Schoenmaker Axel, Noordstraat 36 – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER AXEL

Axel (Zeeuws: Aksel) is een stad in Zeeuws-Vlaanderen, het zuidelijk deel van de Nederlandse provincie Zeeland. Axel maakt deel uit van de gemeente Terneuzen. Het dorp telde in 2013 8.149 inwoners (die Axelaars worden genoemd) en is hiermee de achtste plaats van de provincie Zeeland.

Schoenmaker Axel, Noordstraat 36 – Van Aalst Schoenen & Schoenmakerij is gevestigd in het centrum van Axel. En het is gratis parkeren in de straat!

Meer over Axel

Pin It on Pinterest