Schoenmaker Assen, Oudestraat 24 – Schoenmakerij Leijssenaar

Schoenmaker Assen, Oudestraat 24 – Schoenmakerij Leijssenaar. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker assen, steunzolen assen, schoenmakers assen, schoenmakerij assen, leijssenaar, leijssenaar assen, sleutelspecialist assen, sleutelservice assen, sleutel bijmaken assen, schoenreparatie assen.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij Leijssenaar
Oudestraat 24,
9401 EK Assen
0592-870000

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Koopavond:  18.30-21.00

Zaterdag:      09.00-17.00
DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken (eigen productie)
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, id-plaatjes, handgemaakte slippers, riemen en klompen
  • Pedicare zalf voor zweet voeten of eeltvorming
  • Orthopedisch schoenmaker: steun- en sportzolen (ook op maat)  en verhogingen maken
  • Messen en scharen slijpen
  • Cillinder sloten en hang- en sluitwerk

SCHOENMAKERSschoenmaker assen

Derbie & Peter 

Schoenmaker Assen – Schoenmakerij Leijssenaar: Ambachtelijke schoenmaker

Eigenaar Peter Leijssenaar van Schoenmakerij Leijssenaar was, voordat hij zijn eigen schoenmakerij oprichtte, orthopedisch schoenmaker. Samen met schoenmaakster Derbie Bosklopper staat hij u graag te woord. Zijn uw lievelingsschoenen kapot? Ontdek hoe u met de juiste advies en goede reparatie onze winkel weer verlaat met mooie, gemaakte schoenen. Schoenmakerij Leijssenaar ademt passie en kwaliteit. Door onze kennis, ook van de orthopedische aanpassingen, zijn we in staat om moeilijke aanpassingen te doen.

Wij werken als Schoenmaker Assen – Schoenmakerij Leijssenaar alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals schoencrème op bijenwas basis, A-kwaliteit lederzolen, de beste rubber soorten en diverse slijtvaste plaatmaterialen. Tevens zijn wij als Schoenmaker Assen – Schoenmakerij Leijssenaar gespecialiseerd in het repareren van Dubarry laarzen, Greve, Van Bommel, Van Lier, Berg/Wandel schoenen, paardrijdlaarzen, etc.

Binnen onze Orthopedie afdeling kunt u bij Schoenmaker Assen – Schoenmakerij Leijssenaar ook terecht voor kleine orthopedische schoenaanpassingen zoals op maat gemaakte steun- en sportzolen, afwikkelingen, balstukken en schoenverhogingen. U mag ook gerust bij ons binnen wandelen. Heeft u last van een Hielspoor, overbelaste of ontstoken achillespees of andere veel voorkomende klachten? Wij hebben de oplossing voor u!

Wij kunnen sleutels dupliceren voor uw auto (met chip), boot, scooter, fiets, caravan, vrachtwagen enzovoort. Bij ons kunt u terecht voor bijna alle sleutels, ook gecertificeerde sleutels. Wij hebben standaard de top 300 van huissleutels en 150 van de Autosleutels (ook met chip) op voorraad. Tip: Het is altijd raadzaam een extra sleutel te hebben,de sleutel kan afbreken of spoorloos verdwijnen of u wilt graag dat de buren of familie leden ook in het bezit zijn voor uw veiligheid. Tevens leveren wij ook op bestelling cillinder sloten en hang- en sluitwerk. Kortom, ook voor al uw sleutels en sloten gaat u naar Schoenmaker Assen – Schoenmakerij Leijssenaar.

Ook kunt u bij ons terecht voor het maken van een eigen naamplaat (doen we in eigen productie), alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud, veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, sleutelhangers, adreslabels, id-plaatjes, handgemaakte slippers, riemen en klompen. En heeft u lats van zweetvoeten of eeltvorming? Ook daarvoor hebben wij een oplossing. En we slijpen graag uw messen en/of scharen.

Ook te vinden als sleutelmaker assen, steunzolen assen, schoenmakers assen, schoenmakerij assen, leijssenaar, leijssenaar assen, sleutelspecialist assen, sleutelservice assen, sleutel bijmaken assen, schoenreparatie assen.

Peter Leijssenaar

eigenaar, Schoenmakerij Leijssenaar

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Schoenmakerij Leijssenaar:

Schoenmaker Assen, Oudestraat 24 – Schoenmakerij Leijssenaar is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ASSEN

Assen (Drents: As’n) is een gemeente en stad in het noorden van de Nederlandse provincie Drenthe, waarvan het de hoofdstad is.

De oppervlakte van de gemeente is 83,5 km². Op 1 april 2016 telde de gemeente 67.036 inwoners (bron: CBS). Een inwoner van Assen wordt een Assenaar genoemd. Assen maakt samen met onder meer Groningen deel uit van de regiovisie Groningen-Assen.

In opdracht van Lodewijk Napoleon, die Assen als zomerresidentie koos, werd het in 1807 een zelfstandige gemeente en in 1809 een stad. Daarmee is het één van de jongste steden met stadsrechten in Nederland. Nu is Assen de snelst groeiende stad van Noord-Nederland.

Schoenmaker Assen, Oudestraat 24 – Schoenmakerij Leijssenaar is gevestigd in het centrum van Assen.

Meer over Assen

Pin It on Pinterest