Schoenmaker Assen, Koopmansplein 16 – Minute Service

Schoenmaker Assen, Koopmansplein 16 – Minute Service. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker assen, sleutelspecialist assen, sleutel bijmaken assen, sleutelservice assen, schoenreparatie assen, schoenmakerij assen, schoenmakers assen, minute service assen.

BEZOEKADRES


Minute Service
Warenhuis Vanderveen
Koopmansplein 16,
9401 EL Assen
0592-317129

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-18.00

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-21.00

Zaterdag:      09.30-17.30

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Schoenen & laarzen verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naam- en tekstplaten maken
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, schoenspanners, schoenpoetskisten, sleutelhangers, adreslabels en hangsloten

SCHOENMAKERschoenmaker assen

Arnold

Schoenmaker Assen – Minute Service: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Assen – Minute Service is gevestigd in Winkelcentrum Warenhuis Vanderveen in het centrum van Assen.

Naast het authentieke schoenmakerswerk zijn wij sleutelmaker en is het ook geen probleem om riemen in te korten, ritsen in lederen jassen te plaatsen, sneakers te herstellen of (rij)laarzen in te korten. Wij doen ons uiterste best om uw schoenen weer in oorspronkelijke staat terug te brengen! Ook voor reparatie aan exclusieve schoenmerken bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn o.a. gespecialiseerd in de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Avang en Magnanni. Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Assen – Minute Service in het centrum van Assen voor uw schoenreparatie. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Bent u uw sleutel verloren of wilt u er gewoon één bij laten maken? Bij Schoenmaker Assen – Minute Service in het centrum van Assen bent u aan het juiste adres om uw huissleutel, fietssleutel, kluissleutel, brievenbussleutel of autosleutel bij te laten maken. Wij bieden een uitgebreide sleutelservice voor de vervaardiging van diverse sleuteltypen.

Laat uw naam of bedrijfslogo graveren op onze naamplaten. Onze naamplaten zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Ons assortiment bestaat o.a. uit: RVS naamplaten, Smeedijzer naamplaten, Glaslook naamplaten, Kunststof naamplaten en Houten naamplaten.

Bij goed onderhoud gaan uw spullen vanzelfsprekend langer mee. Wij beschikken bij Schoenmaker Assen – Minute Service over een ruim assortiment aan onderhoudsproducten voor schoenen, laarzen, tassen en andere lederwaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoencrème, waterafstotende sprays, schoenlepels en borstels. Maar ook diverse soorten veters en inlegzolen in verschillende maten vindt u in onze winkel. Ook bieden wij een breed assortiment aan schoenspanners, schoenpoetskisten, sleutelhangers, adreslabels en hangsloten.

We zijn ook te vinden als sleutelmaker assen, sleutelspecialist assen, sleutel bijmaken assen, sleutelservice assen, schoenreparatie assen, schoenmakerij assen, schoenmakers assen, minute service assen.

Arnold Berkhout

eigenaar, Minute Service

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Assen, Koopmansplein 16 – Minute Service is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ASSEN

Warenhuis Vanderveen is een shop-in-shop-warenhuis gevestigd in het centrum van de Nederlandse stad Assen. Het bedrijf werd in 1897 gesticht. In het warenhuis (winkel) zijn afdelingen op het gebied van mode, schoonheidsverzorging, wonen, vrije tijd, vers, horeca en diensten.

Warenhuis Vanderveen werd in 1897 gesticht door Antje Oldenburger en Bareld van der Veen. Zij begonnen toen een manufacturenwinkel aan de Varkensmarkt te Assen. Tegenwoordig beslaan alle afdelingen tezamen 17.000 m² verkoopvloeroppervlak, hiermee is Warenhuis Vanderveen het op een na grootste warenhuis van Nederland.

Schoenmaker Assen, Koopmansplein 16 – Minute Service bevindt zich in Winkelcentrum Warenhuis Vanderveen in het centrum van Assen.

Meer over Warenhuis Vanderveen

Pin It on Pinterest