Schoenmaker Assen, Kleuvenstee 23 – Gilde Schoenmakerij Marsdijk

Schoenmaker Assen, Kleuvenstee 23 – Gilde Schoenmakerij Marsdijk. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als schoenmaker marsdijk, sleutelmaker assen, sleutelspecialist assen, sleutel bijmaken assen, sleutelservice assen, schoenreparatie assen, schoenmakerij assen, schoenmakers assen.

BEZOEKADRES


Gilde Schoenmakerij Marsdijk
Winkelrijk Marsdijk
Kleuvenstee 23,
9403 LT Assen
0592-379007

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-18.00

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-18.00

Zaterdag:     08.30-17.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (incl chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, badslippers, riemen, tassen, heuptassen, rugzakken, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
  • Slijpen schaatsen

SCHOENMAKER
schoenmaker assen

Peter

Schoenmaker Assen – Gilde Schoenmakerij Marsdijk: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Assen – Gilde Schoenmakerij Marsdijk (voorheen Schoenmakerij Jan Knaapen) is al jaren een begrip in Assen en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Assen – Gilde Schoenmakerij Marsdijk niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Assen – Gilde Schoenmakerij Marsdijk desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Schoenmaker Assen – Gilde Schoenmakerij Marsdijk is ook gespecialiseerd in het repareren van rijlaarzen. De volgende reparaties en veranderingen zijn bijvoorbeeld mogelijk: nauwer/wijder/lager maken, ritsen in zetten, nieuwe zolen en hakken, nieuwe bies en oprekken van de schacht.

Voor het dupliceren van al uw (auto)sleutels bent u bij Schoenmaker Assen – Gilde Schoenmakerij Marsdijk ook aan het juiste adres. Dankzij zeer geavanceerde computers en machines kunnen wij elke generatie autosleutels dupliceren. Maar niet alleen autosleutels. Hier treft u voorbeelden aan van wat wij kunnen dupliceren: alle autosleutels met startonderbreker, matrix sleutels, ford staafsleutels, leutels van de nieuwe AXA fietssloten, alle standaard sleutels.

Ook kunt u ons vinden onder schoenmaker marsdijk, sleutelmaker assen, sleutelspecialist assen, sleutel bijmaken assen, sleutelservice assen, schoenreparatie assen, schoenmakerij assen, schoenmakers assen.

Peter Satijn

eigenaar, Gilde Schoenmakerij Marsdijk

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker assen
schoenmaker assen

schoenmaker assen

Schoenmaker Assen, Kleuvenstee 23 – Gilde Schoenmakerij Marsdijk is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ASSEN

Marsdijk is een wijk in Assen-noord, provincie Drenthe (Nederland), gebouwd in de periode 1985-2000.

De Marsdijk is van oorsprong een verhoogde weg, die begon bij de buurtschap Peelo aan de westzijde, naar het dorpje Loon. Het was een dijk door een moerassig gebied. In oud-Nederlands werden dit soort gebieden soms ‘marsch’ of ‘mars’ genoemd (taalkundig verwant aan het Engelse woord ‘marsh’) Over onder andere deze dijk kwamen de Canadezen tijdens de Tweede Wereldoorlog Assen binnen.

Schoenmaker Assen, Kleuvenstee 23 – Gilde Schoenmakerij Marsdijk bevindt zich op Winkelcentrum Winkelrijk Marsdijk in het midden van de wijk Marsdijk in Assen.

Meer over de wijk Marsdijk in Assen

Pin It on Pinterest