Schoenmaker Apeldoorn Zuid, Adelaarslaan 108 – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens

Schoenmaker Apeldoorn Zuid, Adelaarslaan 108 – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook stomerij apeldoorn, kledingreparatie apeldoorn, kleermaker apeldoorn, sleutelmaker apeldoorn, schoenmaker apeldoorn zuid, stomerij apeldoorn zuid, sleutel bijmaken apeldoorn, sleutelspecialist apeldoorn, sleutelservice apeldoorn, sleutels bijmaken apeldoorn, autosleutel bijmaken apeldoorn, schoenreparatie apeldoorn, schoenmakers apeldoorn, schoenmakerij martens, schoenmakerij martens apeldoorn, kledingreparatie apeldoorn zuid, kleermaker apeldoorn zuid, sleutelmaker apeldoorn zuid, schoenmaker van doremalen, schoenmaker van doremalen apeldoorn, schoenmaker martens apeldoorn.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij & Sleutelservice Martens
Winkelcentrum Hart van Zuid
Adelaarslaan 108,
7331 GH Apeldoorn
055-5417653

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-16.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Rijlaarzen specialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, fournituren, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten en portemonnees
 • Uitgebreide collectie lederen broekriemen, tassen en heuptassen
 • Autosleutelspecialist

SCHOENMAKERSschoenmaker apeldoorn zuid

Wim & Quinthus

Schoenmaker Apeldoorn Zuid – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

U kunt in Apeldoorn Zuid terecht bij Schoenmakerij & Sleutelservice Martens, een vakkundige en bekwame Schoenmakerij, Sleutelservice, Stomerij en Kledingreparatie met meer dan 20 jaar ervaring als schoenmaker en erkend reparateur. Meesterschoenmakers Wim van Doremalen & Quinthus de Jager staan u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Apeldoorn Zuid – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Wij veroorzaken geen voor u onnodige kosten.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Medewerkers van Schoenmaker Apeldoorn Zuid – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens zijn allen vakbekwaam en gediplomeerd. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Winkelcentrum Hart van Zuid in Apeldoorn.

Uw schoenen zijn in onze schoenmakerij in goede handen, Zo zijn wij gecertificeerd lid van het schoenmakers Gilde en repareren wij de schoenen van Van Bommel, Van lier en Greve op de originele manier met de de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Apeldoorn Zuid – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij & Sleutelservice Martens en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoenmakerij & Sleutelservice Martens heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd en is uw Autosleutelspecialist. Een extra sleutel is vaak geen overbodige luxe. Wij maken kopieën van al uw sleutels. Ook speciale veiligheidssleutels, sleutels met certificaat, autosleutels met en zonder startonderbreker, chip of transponder en oude kastsleutels zijn geen probleem. Van geboorde of gefreesde sleutels, baard- of klaviersleutels tot sleutels voor boten, caravans, brievenbussen en kluisjes. Zelfs gebroken, gebogen en beschadigde sleutels kunnen wij vaak nog namaken. Daarnaast regelen we ook het complete certificaatbeheer, bijvoorbeeld voor een Vereniging van Eigenaren. Een nieuw slot nodig? Wij hebben een grote collectie hangsloten en cilindersloten in diverse maten. Daarnaast leveren we gelijk sluitende cilinders (één sleutel waarmee meerdere sloten geopend worden) en complete sluitplannen. Kom lang in de winkel en vraag naar de mogelijkheden of kijk naar de mogelijkheden op onze eigen autosleutels website.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmaker Apeldoorn Zuid – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. U kunt online op een eenvoudige wijze een naamplaat bestellen.

U kunt bij ons terecht voor het stomen van uw kleding en andere textielproducten. Bijvoorbeeld die mooie colbert die u liever niet in de wasmachine stopt of de witte gordijnen die in uw woonkamer hangen. Ook voeren wij reparaties uit aan kleding. Kom langs in de winkel met uw kledingstuk en wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een groot assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Apeldoorn Zuid – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, fournituren, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, portemonnees, tassen en heuptassen. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als stomerij apeldoorn, kledingreparatie apeldoorn, kleermaker apeldoorn, sleutelmaker apeldoorn, schoenmaker apeldoorn zuid, stomerij apeldoorn zuid, sleutel bijmaken apeldoorn, sleutelspecialist apeldoorn, sleutelservice apeldoorn, sleutels bijmaken apeldoorn, autosleutel bijmaken apeldoorn, schoenreparatie apeldoorn, schoenmakers apeldoorn, schoenmakerij martens, schoenmakerij martens apeldoorn, kledingreparatie apeldoorn zuid, kleermaker apeldoorn zuid, sleutelmaker apeldoorn zuid, schoenmaker van doremalen, schoenmaker van doremalen apeldoorn, schoenmaker martens apeldoorn.

Wim van Doremalen & Quinthus de Jager

eigenaren, Schoenmakerij & Sleutelservice Martens

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker apeldoorn zuid
schoenmaker apeldoorn zuid

schoenmaker apeldoorn zuid

Schoenmaker Apeldoorn Zuid, Adelaarslaan 108 – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER APELDOORN ZUID

Apeldoorn Zuid is een wijk in de Nederlandse stad Apeldoorn die bekend staat als arbeiderswijk. Met ruim 18.000 inwoners is het een van de grotere wijken van de stad.

Winkelcentrum Hart van Zuid wordt ook veelvuldig het Adelaarsplein genoemd, omdat het aan de Talingweg/Adelaarslaan in Apeldoorn Zuid ligt.

Schoenmaker Apeldoorn Zuid, Adelaarslaan 108 – Schoenmakerij & Sleutelservice Martens is gevestigd in Winkelcentrum Hart van Zuid in Apeldoorn Zuid.

Meer over Apeldoorn Zuid

Pin It on Pinterest