Schoenmaker Apeldoorn, Korianderplein 1 – Montana Schoenmakerij

Schoenmaker Apeldoorn, Korianderplein 1 – Montana Schoenmakerij. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook als podoloog apeldoorn, sleutel bijmaken apeldoorn, sleutels bijmaken apeldoorn, sleutelmaker apeldoorn, openingstijden montana, montana openingstijden, sleutelspecialist apeldoorn, sleutelservice apeldoorn, autosleutel bijmaken apeldoorn, hakkenbar apeldoorn, schoenreparatie apeldoorn, a montana schoenmakerij en sleutelservice apeldoorn, montana apeldoorn, montana schoenen, montana schoenmakerij.

BEZOEKADRES


Montana Schoenmakerij
Winkelcentrum de Mheen
Korianderplein 1,
7322 NA Apeldoorn
055-3660320

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-20.00

Zaterdag:     09.00-16.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoencrème, schoenkisten, horlogebandjes, portemonnees, adreslabels, badslippers, hangsloten, sleutelhangers, rugzakken en wandelstokken
  • Zeer uitgebreid assortiment riemen en sokken
  • Groot assortiment H.J. de Rooy tassen
  • Podologie artikelen

SCHOENMAKERschoenmaker apeldoorn

Lino

Schoenmaker Apeldoorn – Montana Schoenmakerij: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Welkom bij Schoenmaker Apeldoorn – Montana Schoenmakerij gevestigd in Winkelcentrum de Mheen in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn Noordoost. Bij ons kunt u terecht voor een ambachtelijke, vakkundige reparatie van uw schoenen. Wij zijn als Schoenmaker Apeldoorn – Montana Schoenmakerij niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

We zijn als Schoenmaker Apeldoorn – Montana Schoenmakerij een ambachtelijke schoenmakerij. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze trots in de schoenmakerij zijn de doornaaimachine en de aflappers. Met deze machines worden uw leren zolen op de enige juiste manier vervangen. Deze worden namelijk volledig (door)genaaid.

Daarnaast zijn we gecertificeerd tot ‘Meesterschoenmaker’. Dit houdt in dat uw schoenen van de merken Van Bommel, Van Lier en Floris van Bommel door Schoenmaker Apeldoorn – Montana Schoenmakerij op vakkundige wijze worden gerepareerd mét gebruik van de originele materialen. Uiteraard kunt u ook voor kleine reparaties of veranderingen aan uw schoenen bij Schoenmaker Apeldoorn – Montana Schoenmakerij terecht. Maar ook voor het repareren van uw bergschoenen.

Ook voor het dupliceren van sleutels gaat u naar Schoenmaker Apeldoorn – Montana Schoenmakerij. U kunt hierbij denken aan: autosleutels (ook met chip), huissleutels, schuursleutels, fietssleutels en brievenbussleutels. Bij Schoenmaker Apeldoorn – Montana Schoenmakerij kunt u ook terecht voor onderhoudsproducten. Wij hebben een groot assortiment voor het juiste onderhoud: schoensmeer, onderhoud voor suède, borstels, verf, veters, sloffen, inlegzolen, schoenspanners, schoencrème, schoenkisten, horlogebandjes, portemonnees, adreslabels, badslippers, hangsloten, sleutelhangers, rugzakken en wandelstokken. En hebben we een zeer uitgebreid assortiment riemen en sokken en verkopen wij tassen van H.J. de Rooy tassen. Ook verkopen wij diverse Podologie artikelen. Kortom, onze winkel is zeker een bezoek waard!

We zijn ook te vinden als podoloog apeldoorn, sleutel bijmaken apeldoorn, sleutels bijmaken apeldoorn, sleutelmaker apeldoorn, openingstijden montana, montana openingstijden, sleutelspecialist apeldoorn, sleutelservice apeldoorn, autosleutel bijmaken apeldoorn, hakkenbar apeldoorn, schoenreparatie apeldoorn, a montana schoenmakerij en sleutelservice apeldoorn, montana apeldoorn, montana schoenen, montana schoenmakerij.

Lino Montana

eigenaar, Montana Schoenmakerij

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker apeldoorn
schoenmaker apeldoorn

schoenmaker apeldoorn

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Montana Schoenmakerij:

Schoenmaker Apeldoorn, Korianderplein 1 – Montana Schoenmakerij is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER APELDOORN NOORDOOST

Zevenhuizen is een wijk van de Nederlandse stad Apeldoorn. Het maakt deel uit van Apeldoorn Noordoost. Zevenhuizen is opgedeeld in zes buurten: (Oud-)Zevenhuizen, Sluisoord, De Mheen, Anklaar, Sprenkelaar en Sleutelbloem.

In Zevenhuizen zijn twee winkelcentra gelegen: Anklaar aan het Operaplein en de Mheen aan het Korianderplein. Anklaar en Mheen zijn traditionele namen voor stukken land.

Schoenmaker Apeldoorn, Korianderplein 1 – Montana Schoenmakerij is gevestigd in Winkelcentrum de Mheen in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn Noordoost.

Meer over de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn Noordoost

Pin It on Pinterest