Schoenmaker Apeldoorn, De Eglantier 672 – Hagen Schoenreparatie

Schoenmaker Apeldoorn, De Eglantier 672 – Hagen Schoenreparatie. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker apeldoorn, sleutel bijmaken apeldoorn, sleutelspecialist apeldoorn, sleutelservice apeldoorn, sleutels bijmaken apeldoorn, autosleutel bijmaken apeldoorn, schoenreparatie apeldoorn, schoenmakers apeldoorn, frans hagen apeldoorn.

BEZOEKADRES


Hagen Schoenreparatie
De Eglantier 672,
7329 DP Apeldoorn
055-5344028

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-17.30

Vrijdag:        08.30-20.30

Zaterdag:     08.30-16.00DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, badslippers, tassen, heuptassen, rugzakken, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers

SCHOENMAKERS
schoenmaker apeldoorn

Hans & Ferry

Schoenmaker Apeldoorn – Hagen Schoenreparatie: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Apeldoorn – Hagen Schoenreparatie is al ruim 30 jaar gevestigd op winkelcentrum de Eglantier in de wijk de Maten. Samen met de ervaren, gediplomeerde schoenherstellers Hans Hulsman en Edward Fennebeumer, staan Ferry en Frans Hagen voor het leveren van kwaliteit.  Naast de vakkundige schoenreparaties, ook een goed en eerlijk advies. Ons ervaren team staat voor u klaar!

Natuurlijk repareren we bij Schoenmaker Apeldoorn – Hagen Schoenreparatie versleten zolen en kapotte hakken, maar wist u dat we ook uw tas, leren jas of rugzak herstellen. Dus meer dan schoenen alleen. Zijn uw hakken te hoog? Dan korten we ze in naar waar mogelijk is.

Tevens zijn wij bij Schoenmaker Apeldoorn – Hagen Schoenreparatie gespecialiseerd in het maken van orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen, zoals verhogingen, afwikkelzolen etcetera.

Wij dragen het keurmerk schoenmakersgilde en wij mogen ons MEESTERSCHOENMAKER noemen. Dit betekent dat wij voor de merken Van Bommel, Floris van Bommel en Van Lier de originele fabrieksmaterialen mogen gebruiken. Ditzelfde geldt voor Greve schoenen.

Ook voor al uw onderhoudsproducten en veters kunt u bij Schoenmaker Apeldoorn – Hagen Schoenreparatie terecht. Zo hebben wij o.a. ruim 180 verschillende kleuren schoencrème op voorraad, van de merken Saphir, Bama en VG. Veters verkopen wij in allerlei kleuren en lengtes. Ook vindt u bij ons elastische veters, die veel gedragen worden in sneakers.

Schoenmaker Apeldoorn – Hagen Schoenreparatie heeft een groot aanbod in allerlei uitvoeringen en modellen inleg- en steunzolen. Alle zolen zijn van erkende merken en goede kwaliteit. De juiste inlegzool staat garant voor optimaal loopcomfort tijdens verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld werk, hardlopen of wandelen.

Schoenmaker Apeldoorn – Hagen Schoenreparatie levert naamborden van de firma Kramer aan de Zaan. Genoeg keuze in alle soorten en maten. Vraag naar het modellen boek in de winkel of kijk op de website www.naambord.nl.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker apeldoorn, sleutel bijmaken apeldoorn, sleutelspecialist apeldoorn, sleutelservice apeldoorn, sleutels bijmaken apeldoorn, autosleutel bijmaken apeldoorn, schoenreparatie apeldoorn, schoenmakers apeldoorn, frans hagen apeldoorn.

Hans Hulsman, Edward Fennebeumer, Ferry & Frans Hagen

Het ervaren team van Hagen Schoenreparatie

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker apeldoorn
schoenmaker apeldoorn

schoenmaker apeldoorn

Schoenmaker Apeldoorn, De Eglantier 672 – Hagen Schoenreparatie is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER APELDOORN

De Maten (voorheen ook Maten) is een woonwijk met 27.000 inwoners in de Nederlandse stad Apeldoorn. Het hoogste aantal inwoners werd in 1991 gehaald: 32.257. De Maten (wijk Apeldoorn-Zuidoost) vormt samen met nieuwbouwwijk Zonnehoeve en het evenemententerrein De Voorwaarts, waar onder andere het Omnisportcentrum staat, het stadsdeel Apeldoorn Zuidoost.

Schoenmaker Apeldoorn, De Eglantier 672 – Hagen Schoenreparatie bevindt zich op Winkelcentrum de Egelantier in de wijk De Maten in Apeldoorn.

Meer over de wijk De Maten in Apeldoorn

Pin It on Pinterest