Schoenmaker Apeldoorn, Asselsestraat 42 – Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij

Schoenmaker Apeldoorn, Asselsestraat 42 – Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker apeldoorn, sleutel bijmaken apeldoorn, sleutelspecialist apeldoorn, sleutelservice apeldoorn, schoenmaker apeldoorn centrum, schoenmaker asselsestraat apeldoorn, autosleutel bijmaken apeldoorn, schoenreparatie apeldoorn, schoenmakers apeldoorn, hooijer schoenmaker apeldoorn.

BEZOEKADRES


Hooijer's Ambachtelijke Schoenmakerij
Asselsestraat 42,
7311 EM Apeldoorn
055-5786966

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      08.30-17.30

Woensdag:   08.30-17.30

Donderdag:  08.30-21.00

Vrijdag:        08.30-17.30

Zaterdag:     08.30-16.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, laarzen, riemen, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, horloge bandjes en sleutelhangers
  • Inzameling gebruikte schoenen

SCHOENMAKERSschoenmaker apeldoorn

 

Hooijer Sr., Hendrik & Kevin

 

Schoenmaker Apeldoorn – Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Apeldoorn – Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij is een begrip in Apeldoorn. Wij zijn als Schoenmaker Apeldoorn – Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Apeldoorn – Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker apeldoorn, sleutel bijmaken apeldoorn, sleutelspecialist apeldoorn, sleutelservice apeldoorn, schoenmaker apeldoorn centrum, schoenmaker asselsestraat apeldoorn, autosleutel bijmaken apeldoorn, schoenreparatie apeldoorn, schoenmakers apeldoorn, hooijer schoenmaker apeldoorn.

Andre & Hendrik Hooijer

eigenaren, Hooijer's Ambachtelijke Schoenmakerij Apeldoorn

 

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker apeldoorn
schoenmaker apeldoorn

schoenmaker apeldoorn

Schoenmaker Apeldoorn, Asselsestraat 42 – Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER APELDOORN

Apeldoorn (Nedersaksisch: Apeldoorne) is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente (158.394 inwoners). De stad telde per 1 januari 2015 139.688 inwoners. Omdat Ugchelen officieel wordt gerekend tot de de wijk Apeldoorn Zuidwest telt het inwonertal van het stedelijk gebied ruim 145.000 inwoners. Apeldoorn ontwikkelde zich pas vanaf begin 20e eeuw tot een van de grootste plaatsen van het land.

Apeldoorn vervult een centrumfunctie in de stedelijke agglomeratie met Deventer en Zutphen die bekendstaat als de Stedendriehoek. Met ongeveer 100.000 arbeidsplaatsen is Apeldoorn bovendien een van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden- en Oost Nederland.

Apeldoorn staat tegenwoordig bekend om zijn stadsparken en zijn ‘groene’ karakter. Kenmerkend is de Apeldoornse huisjes-structuur, met veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw. Door de bouw van de nieuwbouwwijken Zonnehoeve en Zuidbroek wordt verwacht dat het inwonertal tot 2020 zal stijgen tot 162.000.

De geschiedenis van Apeldoorn gaat terug naar het jaar 792 toen het als “villa ut marca Appoldro” werd genoemd in een schenkingsakte. In het begin en de eeuwen daarna was Apeldoorn een klein dorpje, dat bestond uit een paar huizen. Toen tegen het einde van de 16e eeuw de papierindustrie op gang kwam, groeide Apeldoorn snel.

Schoenmaker Apeldoorn, Asselsestraat 42 – Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij is gevestigd in het centrum van Apeldoorn.

Meer over Apeldoorn

Pin It on Pinterest