Schoenmaker Amsterdam Zuid, Gelderlandplein 38 – Schoenmakerij De Leest

Schoenmaker Amsterdam Zuid, Gelderlandplein 38 – Schoenmakerij De Leest. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelmaker amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam, schoenmaker amsterdam zuid, sleutelservice amsterdam, sleutelspecialist amsterdam, schoenreparatie amsterdam, sleutels bijmaken amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam zuid, schoenmakerij amsterdam, sleutelmaker amsterdam zuid, schoenmakers amsterdam, schoenmaker gelderlandplein amsterdam, schoenmakerij de leest amsterdam.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij De Leest
Winkelcentrum Gelderlandplein
Gelderlandplein 38,
1082 LB Amsterdam
020-6463203

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-19.00

Dinsdag:      09.30-19.00

Woensdag:   09.30-19.00

Donderdag:  09.30-19.00

Vrijdag:        09.30-19.00

Zaterdag:     09.30-18.00

Zondag:       12.00-17.00

DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, lederen broekriemen, sokken, adreslabels, sleutelhangers, cilindersloten, hangsloten, schoenspanners, schoenpoetskisten en wandelstokken
  • Ruim assortiment Victorinox messen

SCHOENMAKERSschoenmaker amsterdam zuid

Marc & Roy

Schoenmaker Amsterdam Zuid – Schoenmakerij De Leest: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Amsterdam Zuid – Schoenmakerij De Leest is gevestigd in Winkelcentrum Gelderlandplein in de wijk Buitenveldert in Amsterdam Zuid. Schoenmakerij De Leest is sinds jaar en dag dé schoenmaker van Amsterdam Buitenveldert en omgeving. En die naam hebben wij niet voor niets. Want dankzij het vakmanschap waarmee wij uw schoenen repareren, zien deze er na onze behandeling weer als nieuw uit. En om het nog makkelijker te maken, worden uw schoenen gemaakt terwijl u lekker winkelt.

Ouderwetse kwaliteit in een modern jasje, dat is wat u bij Schoenmaker Amsterdam Zuid – Schoenmakerij De Leest vindt. Wij zijn goedgekeurd door het schoenmakersgilde. Wij repareren VAN BOMMEL, VAN LIER AVANG en GREVE op de authentieke wijze met de originele materialen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit leren zolen en rubber hakken.

Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Amsterdam Zuid – Schoenmakerij De Leest laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij De Leest en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt.

Wie heeft het nooit gehad: opeens ben je de sleutels kwijt. Dan weet je: het is verstandig om een extra sleutel te hebben. Bij Schoenmaker Amsterdam Zuid – Schoenmakerij De Leest kunt u allerlei sleutels laten bijmaken. Wij hebben er veel op voorraad.

Ook bieden wij bij Schoenmaker Amsterdam Zuid – Schoenmakerij De Leest een ruim assortiment veters, inlegzolen, lederen broekriemen, sokken, adreslabels, sleutelhangers, cilindersloten, hangsloten, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken en Victorinox messen. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als sleutelmaker amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam, schoenmaker amsterdam zuid, sleutelservice amsterdam, sleutelspecialist amsterdam, schoenreparatie amsterdam, sleutels bijmaken amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam zuid, schoenmakerij amsterdam, sleutelmaker amsterdam zuid, schoenmakers amsterdam, schoenmaker gelderlandplein amsterdam, schoenmakerij de leest amsterdam.

Marc van Zeventer

eigenaar, Schoenmakerij De Leest

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker amsterdam zuid
schoenmaker amsterdam zuid

schoenmaker amsterdam zuid

Schoenmaker Amsterdam Zuid, Gelderlandplein 38 – Schoenmakerij De Leest is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER AMSTERDAM ZUID

Buitenveldert is een wijk in het stadsdeel Zuid in Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De naam is ontleend aan de Binnendijksche Buitenveldertse Polder, gelegen tussen de Amstel aan de oostzijde en de Amstelveenseweg aan de westzijde.

Het stadsdeel Zuid bevat sinds enkele jaren het nieuw gebouwde grootstedelijk gebied Zuidas, dat voor het grootste deel in Buitenveldert ligt en voor een klein deel in de Rivierenbuurt.

Schoenmaker Amsterdam Zuid, Gelderlandplein 38 – Schoenmakerij De Leest is gevestigd in Winkelcentrum Gelderlandplein in de wijk Buitenveldert in Amsterdam Zuid.

Meer over Buitenveldert

Pin It on Pinterest