Schoenmaker Amsterdam Oost, Javastraat 85 – Meester Schoenmaker Hillie’s

Schoenmaker Amsterdam Oost, Javastraat 85 – Meester Schoenmaker Hillie’s. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als slotenmaker amsterdam, stomerij amsterdam, sleutelmaker amsterdam, kleermaker amsterdam, kledingreparatie amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam, sleutelkoning amsterdam, sleutelspecialist amsterdam, sleutelservice amsterdam, stomerij amsterdam oost, schoenmaker amsterdam oost, schoenreparatie amsterdam, schoenmaker javastraat, schoenmaker javastraat amsterdam, schoenmaker hillie’s.

BEZOEKADRES


Meester Schoenmaker Hillie's
Javastraat 85,
1094 HB Amsterdam
020-6635361

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    08.00-18.00

Dinsdag:      08.00-18.00

Woensdag:   08.00-18.00

Donderdag:  08.00-18.00

Vrijdag:        08.00-18.00

Zaterdag:     08.00-18.00


DIENSTEN • Schoenen & laarzen herstellen
 • Berg- en wandelschoenen herstellen
 • Laarzen innemen & uitleggen
 • Klein orthopedische aanpassingen
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, (heup)tassen, rugzakken, horloge bandjes, paraplu’s, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten, cilindersloten en sleutelhangers
 • Slotenmaker: 24 uur per dag bereikbaar
 • Messen slijpen
 • Ruim assortiment dames- en herenschoenen
 • Handgemaakte leren schoenen

SCHOENMAKER
schoenmaker amsterdam oost

Mo

Schoenmaker Amsterdam Oost – Meester Schoenmaker Hillie’s: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Dé BEKENDSTE SCHOENMAKER van Nederland, Mo Oncul, presenteert trots zijn schoenmakersatelier in Amsterdam Oost aan de Javastraat 85. Mo Oncul komt uit een echte schoenmakers familie. Naast de schoenmakerij runt zijn vrouw Canan Toremisoglu een mooie schoenenwinkel met een enorme collectie nieuwe (maat)schoenen.

Schoenmaker Amsterdam Oost – Meester Schoenmaker Hillie’s is als sinds 1990 een begrip in Amsterdam en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Amsterdam Oost – Meester Schoenmaker Hillie’s niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Amsterdam Oost – Meester Schoenmaker Hillie’s desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen.

Ook kunt u ons vinden onder slotenmaker amsterdam, stomerij amsterdam, sleutelmaker amsterdam, kleermaker amsterdam, kledingreparatie amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam, sleutelkoning amsterdam, sleutelspecialist amsterdam, sleutelservice amsterdam, stomerij amsterdam oost, schoenmaker amsterdam oost, schoenreparatie amsterdam, schoenmaker javastraat, schoenmaker javastraat amsterdam, schoenmaker hillie’s.

Mo Oncul

Meester Schoenmaker Hillie's

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker amsterdam
schoenmaker amsterdam

schoenmaker amsterdam

Bekijk hieronder het verhaal van schoenmaker Mo:

Nieuwe schoenen?

Ruim assortiment dames-, heren- en kinderschoenen, voor ieder wat wils

Bent u toe aan een nieuw paar schoenen? In de schoenenwinkel op de Javastraat in Amsterdam is er voor iedere smaak, elke gelegenheid en iedere portemonnee wat wils! Kom langs en ontdek welke schoenen er op u wachten. Bij Hillie’s wordt u altijd geholpen met een glimlach.

Hillie’s biedt onder andere de volgende merken aan: Ecco, Mephisto, Geox, Voltan, Peter Kaiser, Aldo brue, Roberto Cavalli, Rohde, Panara, Tamaris, United Nude, Clarks en Cordwainer.

Handgemaakte leren schoenen

Bent u op zoek naar een uniek paar schoenen dat niet in de winkels ligt? Schoenen waarmee uw collega’s niet mee naar werk zullen komen? Kies dan voor maatwerk van Hillie’s, voor de echte fijnproevers. Uw schoenen worden speciaal voor u vervaardigd, geheel op maat gemaakt. Als u wilt kunt u alles zelf bepalen: het model, de kleur, het materiaal. Niets is te gek en alles is mogelijk.

Schoenmaker Amsterdam Oost, Javastraat 85 – Meester Schoenmaker Hillie’s is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER AMSTERDAM OOST

De Javastraat in Amsterdam Oost kreeg zijn naam in 1900 en werd vernoemd naar het eiland Java, een der grote Soenda-eilanden. De Javastraat is het verlengde van de Eerste van Swindenstraat en loopt vanaf de Celebesstraat tot aan het Javaplantsoen. De straat vormt een hoofdstraat in de Indische Buurt en is daar de belangrijkste winkelstraat.

De Indische Buurt is een wijk in het stadsdeel Oost van de gemeente Amsterdam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De naam van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk is ontleend aan het feit dat de straatnamen vernoemd zijn naar eilanden en andere geografische begrippen in de vroegere kolonie Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Soms werd voor de buurt ook de benaming Oost Indische Buurt gebruikt, zowel ter onderscheiding van de West Indische Buurt (een buurt bij het Surinameplein in Amsterdam-West), als in de verwijzing naar het gebied waar de straten hun namen aan danken: Nederlands Oost-Indië. Andere namen die de eerste tientallen jaren van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt werden voor de huidige Indische Buurt, zijn Archipelwijk, Insulindebuurt en Javakwartier .

In 2003 telde de buurt 23.357 inwoners. De buurt wordt aan de westkant begrensd door de spoorlijn Amsterdam – Hilversum (met het Muiderpoortstation), aan de oostkant door het Flevopark, aan de noordkant door de Zeeburgerdijk en aan de zuidkant door de Ringvaart van de Watergraafsmeer.

De Indische Buurt is onder te verdelen in twee delen: De Indische Buurt Noord en De Indische Buurt Zuid. Beide delen worden gescheiden door de Insulindeweg. De Indische buurt is etnisch zeer divers; een hoog percentage van de inwoners is allochtoon en er worden naar schatting 100 talen gesproken.

Schoenmaker Amsterdam Oost, Javastraat 85 – Meester Schoenmaker Hillie’s is gevestigd in Amsterdam Oost in de Indische Buurt.

Meer over Indische Buurt Amsterdam

Pin It on Pinterest