Schoenmaker Amsterdam Noord, Molenwijk 37 – Vakschoenmakerij De Molenwijk

Schoenmaker Amsterdam Noord, Molenwijk 37 – Vakschoenmakerij De Molenwijk. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als stomerij amsterdam, kleermaker amsterdam, kledingreparatie amsterdam, schoenreparatie amsterdam, schoenmaker amsterdam noord, stomerij amsterdam noord, kleermaker amsterdam noord, kledingreparatie amsterdam noord, schoenmakerij de molenwijk, schoenmaker de molenwijk amsterdam, schoenmaker winkelcentrum molenwijk amsterdam, schoenmakerij de molenwijk amsterdam, de molenwijk amsterdam, schoenmakers amsterdam, schoenmakerij amsterdam, schoenmaker van den berg amsterdam.

BEZOEKADRES


Vakschoenmakerij De Molenwijk
Winkelcentrum Molenwijk
Molenwijk 37,
1035 EG Amsterdam
020-3313611

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-18.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:      09.30-17.00

DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Rijlaarzen specialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, id-plaatjes, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, portemonnees, lederen broekriemen, tassen, rugzakken en wandelstokken
 • Messen en scharen slijpen

SCHOENMAKERSschoenmaker amsterdam noord

Karin & John

Schoenmaker Amsterdam Noord – Vakschoenmakerij De Molenwijk: Ambachtelijke schoenmaker

Schoenmaker Amsterdam Noord – Vakschoenmakerij De Molenwijk is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam Noord en omstreken. Bij Vakschoenmakerij De Molenwijk staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Karin van Dijk & John van den Berg staan u tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Schoenmaker Amsterdam Noord – Vakschoenmakerij De Molenwijk vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Voor de reparatie van uw schoen, tas of jas, bent u hier aan het goede adres! Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Winkelcentrum Molenwijk.

Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Vakschoenmakerij De Molenwijk en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Schoenmaker Amsterdam Noord – Vakschoenmakerij De Molenwijk heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Wij kunnen de modernste sleutels leveren. Direct uit onze uitgebreide en goed gesorteerde voorraad of door middel van nalevering. Met de moderne ons ter beschikking staande machines dupliceren wij uw sleutels terwijl u toekijkt. Direct mee te nemen en te gebruiken. Wij maken ook auto sleutels met startonderbreker. Betaal dus niet de hoofdprijs en kom bij ons langs.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Vakschoenmakerij De Molenwijk zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

U kunt bij ons terecht voor het stomen van uw kleding en andere textielproducten. Bijvoorbeeld die mooie colbert die u liever niet in de wasmachine stopt of de witte gordijnen die in uw woonkamer hangen. Ook voeren wij reparaties uit aan kleding. Kom langs in de winkel met uw kledingstuk en wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben een breed assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Schoenmaker Amsterdam Noord – Vakschoenmakerij De Molenwijk een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, id-plaatjes, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, portemonnees, tassen, rugzakken en wandelstokken.

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Vakschoenmakerij De Molenwijk in Winkelcentrum Molenwijk, naast de Albert Heijn, in stadsdeel Noord in Amsterdam!

Ook te vinden als stomerij stomerij amsterdam, kleermaker amsterdam, kledingreparatie amsterdam, schoenreparatie amsterdam, schoenmaker amsterdam noord, stomerij amsterdam noord, kleermaker amsterdam noord, kledingreparatie amsterdam noord, schoenmakerij de molenwijk, schoenmaker de molenwijk amsterdam, schoenmaker winkelcentrum molenwijk amsterdam, schoenmakerij de molenwijk amsterdam, de molenwijk amsterdam, schoenmakers amsterdam, schoenmakerij amsterdam, schoenmaker van den berg amsterdam.

Karin van Dijk & John van den Berg

eigenaren, Vakschoenmakerij De Molenwijk

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Schoenmaker Amsterdam Noord, Molenwijk 37 – Vakschoenmakerij De Molenwijk is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER AMSTERDAM NOORD

De Molenwijk is een woonwijk in stadsdeel Amsterdam-Noord, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het vormt een onderdeel van de wijk Oostzanerwerf.

De gekozen verkaveling gaat uit van tien verdiepingen tellende woongebouwen op een begane grond bestaande uit bergingen, die van bovenaf gezien als wieken van een molen rondom drie tot vier verdiepingen hoge parkeergarages zijn gesitueerd. Zo is de naam Molenwijk ontstaan.

Schoenmaker Amsterdam Noord, Molenwijk 37 – Vakschoenmakerij De Molenwijk is gevestigd in Winkelcentrum Molenwijk, naast de Albert Heijn, in stadsdeel Noord in Amsterdam.

Meer over Molenwijk in Amsterdam

Pin It on Pinterest