Schoenmaker Amsterdam Centrum, Herenstraat 33 – Schoenmakerij A.J. van Zeventer

Schoenmaker Amsterdam Centrum, Herenstraat 33 – Schoenmakerij A.J. van Zeventer. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelmaker amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam, schoenmaker amsterdam centrum, sleutelservice amsterdam, sleutelspecialist amsterdam, schoenreparatie amsterdam, sleutels bijmaken amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam centrum, schoenmakerij amsterdam, schoenmakers amsterdam, schoenmaker herenstraat amsterdam, schoenmakerij van zeventer amsterdam, schoenmakerij van zeventer.

BEZOEKADRES


Schoenmakerij A.J. van Zeventer
Herenstraat 33,
1015 BZ Amsterdam
020-6241649

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN


  • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
  • Huis- en fietssleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, lederen broekriemen, portemonnees, hangsloten, sokken, tassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken en paraplu’s
  • Schaatsen slijpen

SCHOENMAKERschoenmaker amsterdam centrum

René

Schoenmaker Amsterdam Centrum – Schoenmakerij A.J. van Zeventer: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Sinds 1965 is Schoenmaker Amsterdam Centrum – Schoenmakerij A.J. van Zeventer gevestigd in de Herenstraat. Het familiebedrijf is ooit gestart door Adriaan en Rita van Zeventer in het 18e-eeuwse pand op Herenstraat 21. Vanaf de jaren negentig heeft hun zoon René het schoenmakersbedrijf overgenomen. Hij kreeg het ambacht met de paplepel ingegoten en zit sinds 1982 in het Stadsherstel monument Herenstraat 33.

Ouderwetse kwaliteit in een modern jasje, dat is wat u bij Schoenmaker Amsterdam Centrum – Schoenmakerij A.J. van Zeventer vindt. Wij zijn goedgekeurd door het schoenmakersgilde. Wij repareren VAN BOMMEL,VAN LIER AVANG en GREVE op de authentieke wijze met de originele materialen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit leren zolen en rubber hakken.

Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Amsterdam Centrum – Schoenmakerij A.J. van Zeventer laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Schoenmakerij A.J. van Zeventer en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt.

Wie heeft het nooit gehad: opeens ben je de sleutels kwijt. Dan weet je: het is verstandig om een extra sleutel te hebben. Bij Schoenmaker Amsterdam Centrum – Schoenmakerij A.J. van Zeventer kunt u allerlei sleutels laten bijmaken. Wij hebben er veel op voorraad.

Ook bieden wij bij Schoenmaker Amsterdam Centrum – Schoenmakerij A.J. van Zeventer een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, lederen broekriemen, portemonnees, hangsloten, sokken, tassen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, wandelstokken en paraplu’s. Kortom, voor ieder wat wils! Ook slijpen wij uw schaatsen.

Ook te vinden als sleutelmaker amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam, schoenmaker amsterdam centrum, sleutelservice amsterdam, sleutelspecialist amsterdam, schoenreparatie amsterdam, sleutels bijmaken amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam centrum, schoenmakerij amsterdam, schoenmakers amsterdam, schoenmaker herenstraat amsterdam, schoenmakerij van zeventer amsterdam, schoenmakerij van zeventer.

René van Zeventer

eigenaar, Schoenmakerij A.J. van Zeventer

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker amsterdam centrum
schoenmaker amsterdam centrum

schoenmaker amsterdam centrum

Schoenmaker Amsterdam Centrum, Herenstraat 33 – Schoenmakerij A.J. van Zeventer is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER AMSTERDAM CENTRUM

De Herenstraat is de verbinding tussen de Amsterdamse grachtengordel in de Amsterdamse binnenstad: de Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht in . Het is een gezellige, authentieke winkelstraat. Alle winkels zijn gevestigd in prachtige panden, wat de winkels meteen een speciaal karakter geeft. Je zult hier dan ook geen ketens tegen komen, maar vooral exclusieve, hippe en trendy speciaalzaken met veel charme dankzij de prachtige oude panden langs de Herenstraat.

Schoenmaker Amsterdam Centrum, Herenstraat 33 – Schoenmakerij A.J. van Zeventer is gevestigd in een Stadsherstel monument in Amsterdam Centrum.

Meer over de Grachtengordel in Amsterdam

Pin It on Pinterest