Schoenmaker Amsterdam Centrum, Haarlemmerdijk 73 – ‘t Schoenmakertje

Schoenmaker Amsterdam Centrum, Haarlemmerdijk 73 – ‘t Schoenmakertje. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ook te vinden als sleutelmaker amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam, schoenmaker amsterdam centrum, sleutelservice amsterdam, sleutelspecialist amsterdam, schoenreparatie amsterdam, sleutels bijmaken amsterdam, schoenmaker haarlemmerdijk, sleutel bijmaken amsterdam centrum, schoenmakerij amsterdam, schoenmakers amsterdam, ‘t schoenmakertje amsterdam, schoenmaker haarlemmerdijk amsterdam.

BEZOEKADRES


't Schoenmakertje
Haarlemmerdijk 73,
1013 KC Amsterdam
020-6230579

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    gesloten

Dinsdag:      09.00-18.00

Woensdag:   09.00-18.00

Donderdag:  09.00-18.00

Vrijdag:        09.00-18.00

Zaterdag:     09.00-17.00
DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis- & fietssleutels dupliceren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, inlegzolen, riemen, portemonnees, schoenpoetskisten, hangsloten en sleutelhangers
  • Schaatsen slijpen
  • UNIEK IN NEDERLAND:
    Solemates, de ultieme hakbeschermers!

SCHOENMAKER
schoenmaker amsterdam centrum

Iwan

Schoenmaker Amsterdam Centrum – ‘t Schoenmakertje:
Ambachtelijke schoenmaker

Wij zijn als Schoenmaker Amsterdam Centrum – ’t Schoenmakertje onder andere gespecialiseerd in het repareren van alle kwaliteitsschoenen. Al sinds 30 jaar worden bij ons als Schoenmaker Amsterdam Centrum – ’t Schoenmakertje schoenen op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bij ons staan kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening voorop. Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderen wij bij Schoenmaker Amsterdam Centrum – ’t Schoenmakertje desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel.

Ook voor orthopedisch aanpassingen van uw schoen bent u bij ons op het juiste adres. Naast schoenreparatie kunt u ook terecht voor het bijmaken van sleutels. Wij maken onder meer fietssleutels en huissleutels bij. Dus ook voor het bijmaken van sleutels kunt u bij uw schoenmaker terecht! Geregistreerde beveiligde sleutels met certificaat kunnen wij helaas NIET dupliceren!

We zijn ook te vinden als sleutelmaker amsterdam, sleutel bijmaken amsterdam, schoenmaker amsterdam centrum, sleutelservice amsterdam, sleutelspecialist amsterdam, schoenreparatie amsterdam, sleutels bijmaken amsterdam, schoenmaker haarlemmerdijk, sleutel bijmaken amsterdam centrum, schoenmakerij amsterdam, schoenmakers amsterdam, ’t schoenmakertje amsterdam, schoenmaker haarlemmerdijk amsterdam.

Iwan en Danielle Brouwer

eigenaren, 't Schoenmakertje

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk hier hun mooie bedrijfsvideo!

Schoenmaker Amsterdam Centrum, Haarlemmerdijk 73 – ‘t Schoenmakertje is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER AMSTERDAM CENTRUM

De Haarlemmerdijk is een Amsterdamse winkelstraat in het verlengde van de Haarlemmerstraat, evenwijdig tussen de Haarlemmer Houttuinen en de Brouwersgracht, tussen de Korte Prinsengracht en de Singelgracht.

De dijk is een bij de stadsuitbreiding van 1612 aangelegde waterkering. De dijk verving het meest oostelijke deel van de Spaarndammerdijk, dat iets zuidelijker lag. De Haarlemmerdijk is de kern van de Haarlemmerbuurt. De ten noorden hiervan gelegen Haarlemmer Houttuinen, waren vroeger houtopslagplaatsen.

Ten westen van de Haarlemmerdijk, voorbij het Haarlemmerplein, wordt via de Haarlemmerweg de route naar Haarlem voortgezet.

De Haarlemmerdijk is een drukke winkelstraat. In 2012 werd de combinatie Haarlemmerstraat / Haarlemmedijk verkozen tot ‘leukste winkelstraat van Nederland’.

Schoenmaker Amsterdam Centrum, Haarlemmerdijk 73 – ‘t Schoenmakertje bevindt zich in Amsterdam Centrum.

Meer over de Haarlemmerdijk in Amsterdam

Pin It on Pinterest