Schoenmaker Amersfoort, Utrechtsestraat 17 – Boon Schoen & Sleutelservice

Schoenmaker Amersfoort, Utrechtsestraat 17 – Boon Schoen & Sleutelservice. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelspecialist amersfoort, stomerij amersfoort, kledingreparatie amersfoort, kleermaker amersfoort, sleutel bijmaken amersfoort, sleutelservice amersfoort, sleutelmaker amersfoort, boon amersfoort, sleutels bijmaken amersfoort, schoenmaker boon amersfoort, schoenmakerij boon amersfoort, schoenmaker schoonderbeek amersfoort, schoenreparatie amersfoort, autosleutel bijmaken amersfoort, schoenmakers amersfoort, schoenmakerij amersfoort.

BEZOEKADRES


Boon Schoen & Sleutelservice
Utrechtsestraat 17,
3811 LA Amersfoort
033-4656164

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-18.00

Dinsdag:      09.30-18.00

Woensdag:   09.30-18.00

Donderdag:  09.30-21.00

Vrijdag:        09.30-18.00

Zaterdag:     09.30-17.00

Zondag:       12.00-17.00DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Rijlaarzen specialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Slotenservice
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, id-plaatjes, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, paraplu’s, stempels en horlogebandjes
 • Zeer uitgebreide collectie lederen broekriemen, tassen, heuptassen, reiskoffers en rugzakken
 • Schaatsen, messen en scharen slijpen

SCHOENMAKERSschoenmaker amersfoort

Martijn, Kamo, Bert & Achmed

Schoenmaker Amersfoort – Boon Schoen & Sleutelservice: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

U kunt in Amersfoort terecht bij Boon Schoen & Sleutelservice, een vakkundige en bekwame Schoenmakerij, Sleutelservice, Stomerij en Kledingreparatie. Meesterschoenmaker Bert Schoonderbeek staat u samen met gecertificeerd schoenmakers Martijn, Kamo & Achmed tijdens openingstijden graag te woord in deze mooie winkel.

Schoenreparaties maar ook herstel aan overige lederwaren worden door Bert Schoonderbeek vakkundig uitgevoerd op de modernste reparatie- en stikmachines. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparatie- en herstelwerkzaamheden zoals verzolen, stikken, etc. Indien reparatie of herstel in onze ogen niet (meer) mogelijk is delen wij dit u mee. Wij veroorzaken geen voor u onnodige kosten.

Vanuit de shop kijkt u op de werkplaats en bent u getuige van ons vakmanschap. Deze inrichting heeft ook als voordeel dat wij aan het werk kunnen blijven en toch signaleren wanneer een klant binnenkomt. Deze kan dan direct te woord worden gestaan. Medewerkers van Schoenmaker Amersfoort – Boon Schoen & Sleutelservice zijn allen vakbekwaam en gediplomeerd. Wij streven korte reparatietijden. Nieuwe hakken of andere kleine reparaties maken we klaar terwijl u een boodschap doet in Amersfoort.

Uw schoenen zijn in onze schoenmakerij in goede handen, Zo zijn wij gecertificeerd lid van het schoenmakers Gilde en repareren wij de schoenen van Van Bommel, Van lier en Greve op de originele manier met de de originele materialen. Maar ook andere soorten schoenen kunt u bij Schoenmaker Amersfoort – Boon Schoen & Sleutelservice laten repareren. Schoenen worden veel te snel weggegooid terwijl ze zo gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe zolen en hakken, een klein stukje stikwerk, een hielvoering of een nieuwe rits in een laars. Even langs Boon Schoen & Sleutelservice en uw schoenen zien er weer piekfijn uit. Ook het repareren van wandelschoenen en bergschoenen, o.a. Meindl en Lowa is voor ons geen probleem. Deze kunnen weer van een nieuwe vibram profielzool voorzien worden of een ander onderwerk, zodat u weer veilig de bergen in kunt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstellen en/of aanpassen van uw rijlaarzen.

Boon Schoen & Sleutelservice heeft een sleutelservice die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Wij kunnen de modernste sleutels leveren. Direct uit onze uitgebreide en goed gesorteerde voorraad of door middel van nalevering. Met de moderne ons ter beschikking staande machines dupliceren wij uw sleutels terwijl u toekijkt. Direct mee te nemen en te gebruiken. Wij maken ook auto sleutels met startonderbreker. Betaal dus niet de hoofdprijs en kom bij ons langs.

Naast de dienstverlening op het gebied van de schoenmakerij en sleutelservice levert Schoenmaker Amersfoort – Boon Schoen & Sleutelservice zeer fraaie naam- en/of huisnummerplaten. Mooi gegraveerd op diverse materialen en in verschillende vormen. De platen zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. U kunt online op een eenvoudige wijze een naamplaat bestellen.

U kunt bij ons terecht voor het stomen van uw kleding en andere textielproducten. Bijvoorbeeld die mooie colbert die u liever niet in de wasmachine stopt of de witte gordijnen die in uw woonkamer hangen. Ook voeren wij reparaties uit aan kleding. Kom langs in de winkel met uw kledingstuk en wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen.

Leren riemen, praktisch om je kleding op z’n plaats te houden of als modieus accessoire. Wij hebben van Amersfoort en omstreken het grootste assortiment lederen broekriemen om uw garderobe aan te vullen. Onze fraaie collectie is betaalbaar en van prima kwaliteit. Stuk voor stuk vervaardigt van duurzame, sterke leersoorten en ze kunnen tegen een stootje. Ook voor het aanpassen en herstellen van riemen kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij aan het vervangen van gespen, extra gaten toevoegen en het inkorten van uw riem. Bekijk ons assortiment in de winkel!

De verschillende weersinvloeden tasten het materiaal van uw schoeisel en andere lederwaren aan. Goed onderhoud is derhalve noodzakelijk voor behoud en een goede conditie van leer, suède en andere materiaal. Onderhoudsmiddelen voor diverse materialen zijn volop in onze shop verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag met een vakkundig advies omtrent het onderhoud. Ook bieden wij bij Boon Schoen & Sleutelservice een ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, id-plaatjes, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, paraplu’s, stempels, horlogebandjestassen, heuptassen, reiskoffers en rugzakken. Ook kunnen wij uw schaatsen, scharen en messen slijpen. Kortom, voor ieder wat wils!

Ook te vinden als sleutelspecialist amersfoort, stomerij amersfoort, kledingreparatie amersfoort, kleermaker amersfoort, sleutel bijmaken amersfoort, sleutelservice amersfoort, sleutelmaker amersfoort, boon amersfoort, sleutels bijmaken amersfoort, schoenmaker boon amersfoort, schoenmakerij boon amersfoort, schoenmaker schoonderbeek amersfoort, schoenreparatie amersfoort, autosleutel bijmaken amersfoort, schoenmakers amersfoort, schoenmakerij amersfoort.

Bert Schoonderbeek

eigenaar, Boon Schoen & Sleutelservice

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker amersfoort
schoenmaker amersfoort

schoenmaker amersfoort

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Boon Schoen & Sleutelservice:

Schoenmaker Amersfoort, Utrechtsestraat 17 – Boon Schoen & Sleutelservice is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER AMERSFOORT

Amersfoort (Utrechts-Alblasserwaards: Aomersfoort) is een stad en gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 153.773 inwoners (1 april 2016, bron: CBS), die Amersfoorters worden genoemd. Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de veertiende van Nederland.

Amersfoort is een groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven, heeft een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland en is een belangrijke garnizoensstad. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten.

Schoenmaker Amersfoort, Utrechtsestraat 17 – Boon Schoen & Sleutelservice is gevestigd in het centrum van Amersfoort.

Meer over Amersfoort

Pin It on Pinterest