Schoenmaker Almere Buiten, Globeplein 63 – Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V.

Schoenmaker Almere Buiten, Globeplein 63 – Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V.. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Bekijk ook sleutelmaker almere, stomerij almere, kledingreparatie almere, kleermaker almere, sleutel bijmaken almere buiten, kleermaker almere buiten, kledingreparatie almere buiten, stomerij almere buiten, sleutelmaker almere buiten, autosleutel bijmaken almere, misleidy almere, sleutelservice almere, schoenreparatie almere, sleutel bijmaken almere, sleutelspecialist almere, sleutels bijmaken almere, schoenmakers almere, schoenmakerij misleidy almere, schoenmaker misleidy almere.

BEZOEKADRES


Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V.
Winkelcentrum BuitenMere
Globeplein 63,
1334 BT Almere
036-5499462

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDEN


Maandag:    12.00-18.00

Dinsdag:      08.30-18.00

Woensdag:   08.30-18.00

Donderdag:  08.30-18.00

Vrijdag:        08.30-21.00

Zaterdag:     08.30-17.00



DIENSTEN


 • Schoenen & laarzen herstellen en verhogingen
 • Rijlaarzen specialist
 • Tassen & ritsen herstellen
 • Ook klein-orthopedische aanpassingen en wandelschoenen en bergschoenen repareren
 • Kleding & linnengoed wassen, stomen en strijken
 • Kleding , gordijnen en leer repareren
 • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
 • Naamborden maken en graveren
 • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
 • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, portemonnees, tassen, heuptassen en rugzakken
 • Zeer uitgebreide collectie lederen broekriemen
 • Messen, scharen en schaatsen slijpen
 • 24/7 Slotenservice

SCHOENMAKER



schoenmaker almere buiten

Fred

Schoenmaker Almere Buiten- Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V.: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V. is de specialist als het aankomt op schoen- en sleutelservice in Almere en omstreken. Misleidy is opgericht door Fred de Weert en zijn vrouw Misleidy, waar de winkel naar vernoemd is.  Al snel werd de schoenmakerij in Almere Buiten een succes door de verwelkomende sfeer van de zaak en de ervaring van meesterschoenmaker Fred de Weert die hij sinds 1974 opbouwt.

Fred de Weert is opgeleid als meester-schoenmaker. Dit betekent simpelweg dat hij als moderne vakman het klassieke ambacht volledig, tot in de finesses beheerst en zijn werk met passie uitoefent. Van eenvoudig kunststof tot duur, exclusief leer. Het maakt hem niet uit. Zijn kundige handen maken van afgelopen materiaal weer uw favoriete schoen. Fred de Weert, de schoenmaker die veel meer kan dan u denkt!

Schoenservice is eigenlijk op te delen in twee segmenten. Ten eerste de snel te verhelpen basisklussen. Denk aan het vastlijmen van de zool of het preventief aanbrengen van een stukje bescherming tegen slijtage. Een soort apk dus. Maar ook voor de grote beurt kunt u bij Schoenmaker Almere Buiten- Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V. terecht. Een mooie Van Bommel bijvoorbeeld, wordt gemaakt van het meest hoogwaardige leer. Dankzij jaren intensief gebruik zijn ze gevormd naar uw voeten en zitten letterlijk als gegoten. Men raakt zodoende bijzonder gehecht aan deze kwaliteitsschoenen en neemt met pijn in het hart afscheid van de stappers, geheel onnodig! Zet ze eens bij ons op de onderhoudsbalie. We kunnen ze compleet reviseren. Nieuwe hakken, buiten- en binnenzool. Herstel van het stikwerk en handmatige behandeling van het kostbare leer levert een verbluffend resultaat op. Uw dierbare schoenen zijn vrijwel als nieuw. Maar dan natuurlijk perfect ingelopen en startklaar voor weer een paar jaar trouwe dienst! Zijn de onderwerken van uw wandel- of bergschoenen versleten? Gooi ze niet weg, maar kom langs bij Schoenmaker Almere Buiten- Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V. voor uw schoenreparatie. Wij vervangen de zolen en versleten loopvlakken van uw bergschoenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak garanderen we u altijd het beste resultaat.

Een goede schoen is niet alleen maar mooi. Samen met de hoogwaardige zool en uw voet ontstaat een stabiele eenheid. De basis van een goede houding. Als daar iets aan mankeert heeft dit invloed op uw fysieke gesteldheid en kunnen voet- en houdingsklachten ontstaan. Breng het gerust ter sprake en laat u uitvoerig adviseren door voetspecialist Fred de Weert. Hij zal allereerst een beeld vormen van uw persoonlijke situatie en vervolgens een passende oplossing bieden. Er is een ruim podologisch assortiment: zooltjes, voetbedden en verschillende gelproducten.

Wij beschikken ook over een breed assortiment aan artikelen voor onderhoud van uw schoenen, maar ook voor andere producten van leer zoals jassen, tassen en zelfs uw bankstel. Verzorgende crèmes in elk denkbare modieuze tint. Borstels voor het poetsen, sprays en natuurlijk bijpassende veters voor ieder model. Al deze producten zijn makkelijk te gebruiken, maar uiteraard voorzien we u altijd van advies of een slimme tip. Ontdek het gemak van zoveel service onder één dak bij Schoenmaker Almere Buiten- Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V..

Bent u uw sleutel kwijt of heeft u een nieuw stel sleutels nodig? Schoenmaker Almere Buiten- Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V. is dan de sleutelservice die u zoekt. Wij kunnen alle typen sleutels maken en hebben verschillende soorten ook op voorraad. U kunt bij ons terecht voor zowel sleutels voor uw huis, als sleutels voor uw bedrijfspand. Uiteraard staat uw veiligheid voorop, dus werken wij alleen met merken die zijn voorzien van een politiekeurmerk. Wij kunnen ook VVE-onderhoudscontracten aanbieden. Uw nieuwe sleutels zijn altijd klaar terwijl u wacht. Ook kunt u Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V. erbij halen voor het openen van uw sloten. Wij openen uw sloten schadevrij en hebben hiervoor een 24/7 service. Bel ons op 036-5499462 en wij zijn snel ter plekke!

Een mooi vormgegeven familie- of bedrijfsnaambord is een sieraad voor uw gevel. Bovendien weten bezoekers meteen dat ze aan het goede adres zijn. Elke smaak en stijl is mogelijk. Maar welk materiaal staat het mooist op uw huis? Exclusief en strak rvs, transparant kunststof of klassiek smeedijzer? Lettertypes, de kleur, bepaal het helemaal zelf. Of laat u adviseren door onze deskundige medewerkers van Schoenmaker Almere Buiten- Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V. en bekijk op uw gemak alle opties.

U kunt bij ons terecht voor het stomen van uw kleding en andere textielproducten. Bijvoorbeeld die mooie colbert die u liever niet in de wasmachine stopt of de witte gordijnen die in uw woonkamer hangen. Ook voeren wij reparaties uit aan kleding. Kom langs in de winkel met uw kledingstuk en wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen.

In onze winkel treft u ook een breed assortiment riemen, veters, sloffen, inlegzolen, adreslabels, sleutelhangers, schoenspanners, schoenpoetskisten, hangsloten, cilindersloten, portemonnees, tassen, heuptassen, rugzakken en nog veel meer aan. Wilt u iets aanschaffen wat u niet in onze winkel kunt vinden? Vraag het ons en wij zullen ons uiterste best het gewenste artikel voor u te bestellen.

U kunt ook bij ons langskomen voor het slijpen van schaatsen, scharen en messen. Wij beschikken over computergestuurde machines, zodat het altijd maatwerk is. Specifiek voor schaatsen kunnen wij verschillende soorten programmeren in de slijpmachine, zoals korte baan, lange baan, kunstschaatsen en zo verder.

Ook te vinden als Sleutelmaker almere, stomerij almere, kledingreparatie almere, kleermaker almere, sleutel bijmaken almere buiten, kleermaker almere buiten, kledingreparatie almere buiten, stomerij almere buiten, sleutelmaker almere buiten, autosleutel bijmaken almere, misleidy almere, sleutelservice almere, schoenreparatie almere, sleutel bijmaken almere, sleutelspecialist almere, sleutels bijmaken almere, schoenmakers almere, schoenmakerij misleidy almere, schoenmaker misleidy almere.

Fred de Weert

eigenaar, Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V.

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker almere buiten
schoenmaker almere buiten

schoenmaker almere buiten

Bekijk hieronder een mooie bedrijfsvideo van Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V.:

Schoenmaker Almere Buiten, Globeplein 63 – Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V. is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ALMERE BUITEN

Almere is een in de Nederlandse provincie Flevoland en Nederlands’ jongste en snelst groeiende stad, waar Almere Buiten een bruisend, zelfstandig functionerend stadsdeel in is. Het stadsdeel heeft 54.899 inwoners en bestaat uit 13 wijken met het winkelgebied als centrum van het stadsdeel. De groei van het gebied zet gestaag door, waardoor de voorzieningen op het gebied van maatschappij, retail en recreatie nog steeds in volle ontwikkeling zijn.

De stad Almere is vernoemd naar het water genaamd Almere. Dit was in de middeleeuwen een meer of binnenzee grofweg waar nu het IJsselmeer ligt.

Schoenmaker Almere Buiten, Globeplein 63 – Schoen- en Sleutelservice Misleidy B.V. is gevestigd in Winkelcentrum BuitenMere in het stadsdeel Almere Buiten van de gemeente Almere.

Meer over Almere

Pin It on Pinterest