Schoenmaker Alkmaar, Laat 146 – Meester Schoenmaker. De Meester Schoenmaker van Alkmaar.

Schoenmaker Alkmaar, Laat 146 – Meester Schoenmaker. De Meester Schoenmaker van Alkmaar. Bekijk hier alle informatie zoals mooie foto’s, de locatie, openingstijden, diensten en naam van de schoenmakers. Ze zijn ook te vinden als sleutelmaker alkmaar, sleutel bijmaken alkmaar, sleutelservice alkmaar, sleutels bijmaken alkmaar, sleutelspecialist alkmaar, schoenreparatie alkmaar, autosleutel bijmaken alkmaar, schoenmakers alkmaar.

BEZOEKADRES


Meester Schoenmaker
Laat 146,
1811 EM Alkmaar
072-5155408

Klik op de kaart voor een grotere weergave

OPENINGSTIJDENMaandag:    13.00-17.30

Dinsdag:      09.00-17.30

Woensdag:   09.00-17.30

Donderdag:  09.00-17.30

Vrijdag:        09.00-17.30

Zaterdag:     09.00-17.00


DIENSTEN  • Schoenen & laarzen herstellen
  • Laarzen innemen & uitleggen
  • Klein orthopedische aanpassingen
  • Tassen & ritsen herstellen
  • Huis-, fiets- & autosleutels dupliceren (ook met chip)
  • Naamborden maken en graveren
  • Alle onderhoudsproducten voor schoenen- en meubelonderhoud
  • Ruim assortiment veters, sloffen, inlegzolen, riemen, sokken, tassen, heuptassen, rugzakken, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers
  • De echte Spaanse sloffen van Bernardino
  • Tassen van Enrico Bennetti

SCHOENMAKER
schoenmaker alkmaar

Hans

Schoenmaker Alkmaar – de Meester Schoenmaker van Alkmaar: Ambachtelijke schoenmaker met Van Bommel en Van Lier CERTIFICAAT

Schoenmaker Alkmaar – de Meester Schoenmaker van Alkmaar is al 40 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken. Wij zijn als Schoenmaker Alkmaar – de Meester Schoenmaker van Alkmaar niet voor niets gecertificeerd door de Stichting Schoenmakers Gilde en wij worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken.

Bij het vervangen van leren schoenzolen verwijderden wij bij Schoenmaker Alkmaar – de Meester Schoenmaker van Alkmaar desgewenst het oude garen en vervangen dit door nieuw garen. Dat garandeert u langer plezier van uw schoeisel. En dankzij het Schoenmakersgilde certificaat mogen wij de reparaties uitvoeren van (Floris) Van Bommel en Van Lier schoenen. En is Schoenmaker Alkmaar – de Meester Schoenmaker van Alkmaar specialist voor al uw leren zolen, lang zolen, cosy zolen, zolen van Rendenbach en de Good Year maakwijze met ultrafit.

Natuurlijk kunt u bij Schoenmaker Alkmaar – de Meester Schoenmaker van Alkmaar terecht voor uw schoenen, hakken en zolen, tassen en jassen, maar de schoenmaker kan veel meer voor u betekenen. Het assortiment van Schoenmaker Alkmaar – de Meester Schoenmaker van Alkmaar omvat ook tassen van Enrico Bennetti, de echte Spaanse sloffen van Bernardino, inlegzolen, riemen, sokken, heuptassen, rugzakken, adreslabels, schoenpoetskisten, portemonnees, hangsloten en sleutelhangers.

Meester Sleutelservice voor al uw sleutels, klaviersleutels, cilindersleutels, autosleutels, transpondersleutels, certificaatsleutels en +/- 31 soorten fietssleutels van onder andere AXA-Trelock.

Schoenmaker Alkmaar – de Meester Schoenmaker van Alkmaar biedt u onderhoudsproducten voor lederen bankstellen, jassen, tassen in meer dan 25 kleuren. Met meer dan 25 soorten binnenzolen, 250 soorten veters, 80 kleuren schoencrème en 70 kleuren schoenverf. Van topmerken als Rapide, Bama, Grison, Gala, Food Logics, Woly & Royal.

Ook kunt u hier terecht voor het graveren van naamplaten voor aan de deur. Meer dan 1200 naamplaten. Wij verkopen naamplaten van Kramer a/d Zaan, Mijnnaamplaat & Apartu.

Ook kunt u ons vinden onder sleutelmaker alkmaar, sleutel bijmaken alkmaar, sleutelservice alkmaar, sleutels bijmaken alkmaar, sleutelspecialist alkmaar, schoenreparatie alkmaar, autosleutel bijmaken alkmaar, schoenmakers alkmaar.

Hans Meester

eigenaar, Meester Schoenmaker. De Meester Schoenmaker van Alkmaar

HEEFT U EEN VRAAG VOOR DEZE SCHOENMAKER?

Vul dan het contactformulier hieronder in en de schoenmaker neemt zo snel mogelijk contact met u op.


schoenmaker alkmaar
schoenmaker alkmaar

schoenmaker alkmaar

Schoenmaker Alkmaar, Laat 146 – Meester Schoenmaker. De Meester Schoenmaker van Alkmaar is lid van De Schoenmakers Fabriek.

SCHOENMAKER ALKMAAR

De Laat is een winkelstraat in het centrum van de Nederlandse stad Alkmaar. De Laat loopt vanaf de Koorstraat tot de Keetgracht, Zoutstraat en de Limmerhoek waar hij in overgaat. Deze straat is ongeveer 620 meter lang. Zijstraten van de Laat zijn de Ruiterstraat, Schoutenstraat, Brillesteeg, Vlaandehof, Ridderstraat, Payglop, Boterstraat, Hofstraat, Kraanbuurt, Groot Nieuwland, Bloemstraat en de Kitsteeg.

Aan de Laat bevinden zich tal van monumentale panden waaronder op nummer 80 de Gereformeerde Kapelkerk uit 1475. Ook bevond zich ooit aan de Laat de Sint-Dominicuskerk die in 1985 gesloopt is en waarvan men alleen een traptoren heeft laten staan. Deze toren heeft men geïntegreerd in het winkelcentrum Domus aldaar.

Schoenmaker Alkmaar, Laat 146 – Meester Schoenmaker. De Meester Schoenmaker van Alkmaar is gevestigd in het centrum van Alkmaar.

Meer over De Laat (Alkmaar)

Pin It on Pinterest